Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhodný tarif elektřiny 24 hodin denně? Jedině s produktovou řadou Jubileum od Bohemia Energy

Jubileum není jen produktovou řadou, kterou Bohemia Energy připravila pro nové zákazníky k 10. výročí svého působení na domácím energetickém trhu, je to především příležitost pro každou domácnost, jak podstatně snížit náklady za elektřinu a plyn.

Jubileum není jen produktovou řadou, kterou Bohemia Energy připravila pro nové zákazníky k 10. výročí svého působení na domácím energetickém trhu, je to především příležitost pro každou domácnost, jak podstatně snížit náklady za elektřinu a plyn. Nabízí totiž nejen výhodný tarif elektřiny 24 hodin denně, ale také výhodné ceny odebraného zemního plynu nebo nízký měsíční poplatek při zachování vysokého standardu zákaznické péče a navíc slevu 1 % z ceny silové elektřiny, resp. odebraného zemního plynu. Čím více energií tedy zákazník odebírá, tím více ušetří. Při uzavření smlouvy na dobu určitou na dva roky v kombinaci s vysokou spotřebou může zákazník ještě dále získat mimořádnou odměnu až 2000 Kč.

Začít šetřit s každou spotřebovanou megawatthodinou elektřiny nebo plynu při vaření, topení, svícení, praní či sledování televize může znít jako protimluv – ne ale v případě produktové řady Jubileum od Bohemia Energy. V tomto produktu se totiž spojily dvě důležité vlastnosti – jednoduchost s cenovou výhodností. Nerozlišuje se vysoký a nízký tarif, protože po celý den odebíráte elektřinu v ceně výhodného tarifu.

Svou výhodností se v případě Jubilea nabídka plynu plně vyrovná elektřině – za odebraný zemní plyn platíte mimořádně přívětivé ceny bez ohledu na výši spotřeby. V kombinaci s nízkou měsíční platbou, kterou se při zachování vysokého standardu zákaznické péče tato produktová řada pyšní, tedy nabízí zajímavé úspory. Zejména zákazníci, kteří plyn používají pouze na vaření, těžko najdou na trhu cenově výhodnější nabídku.

Při uzavření smlouvy na dobu určitou získáváte ještě slevu ve výši 1 % z ceny silové elektřiny a/nebo odebraného zemního plynu a k tomu dále mimořádnou odměnu až 2000 Kč v závislosti na výši vašeho odběru. Vaše úspora tak může dosáhnout až 85 % z ceny silové elektřiny nebo odebraného zemního plynu. O tom se můžete snadno a rychle sami přesvědčit třeba prostřednictvím nezávislého srovnávače cen energií na portále TZB-info.

Jednoduchá je také smlouva, bez jakýchkoli háčků a dodatečných podmínek. Záleží jen na vás, jestli se rozhodnete pro úvazek na dobu určitou, nebo se nebudete chtít vázat a vyberete si smlouvu na dobu neurčitou. V obou případech s Jubileem vždy ušetříte. K tomu ještě můžete za 8 Kč měsíčně získat balíček asistenčních služeb pro domácnost, které rychle a spolehlivě vyřeší vaše malé domácí katastrofy, jako je například rozbité okno nebo zabouchnuté dveře.

A jak lze začít šetřit na energiích s produktovou řadou Jubileum? Opět zcela jednoduše – díky službě Bohemia Direct stačí zdarma zavolat na telefonní číslo 800 111 333. Během patnácti minut vám telefonní poradci produkt představí, připraví smlouvy na plyn či elektřinu, které vám druhý den kurýr přiveze k podpisu, kamkoli budete chtít.

 
 
Reklama