Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní editorial - Aqua-therm Praha 2002 skončil

Zlaté medaile i čestná uznání oceněným výrobkům byly rozdány, opět bylo návázáno nebo obnoveno tisíce obchodních kontaktů, opět se uskutečnilo množství osobních setkání. Na celkové hodnocení jak odborný veletrh Aqua-therm dopadl, jaká byla návštěvnost, čím byl přínosný pro vystavovatele, čím pro návštěvníky, je ještě brzy. Letošní novinkou, na které jsme se organizačně podíleli, byla část odborného doprovodného programu pořádaná přímo na výstavišti - na galerii středové haly G.

Portál TZB-info o odborném veletrhu informoval v době jeho přípravy, přinášel podrobné zpravodajství v průběhu konání a v co nejkratším termínu přineseme i hodnotící zprávu pořadatelské agentury Progres Partners Advertising spol. s r.o. Samozřejmě, že diskuzní prostor portálu TZB-info je k dispozici i názorům a námětům, co by se dalo na vlastním odborném veletrhu nebo jeho doprovodném programu vylepšit, doplnit, změnit. Dovolím si Vám to nabídnout jako námět k zamyšlení pro klidnější časy v závěru roku.


Pro příští týden hlavně fungující topný systém
Vám přeje Milan Bechyně



Jako malou vzpomínku na letošní Aqua-therm nabízíme několik nepublikovaných fotografií:


 

Na středeční slavnostní recepci v hotelu Hilton přivítal vystavovatele a pozvané hosty František Kočí, ředitel pořádající agentury Progres Partners Advertising. Ministr průmyslu a obchodu Jiří Rusnok ocenil zástupce společnosti EVČ Pardubice za mimořádný výkon při instalaci náhradního zdroje za havarovanou kotelnu v elektrárně Opatovice.

 

Odborný doprovodný program na galerii se těšil vysokému zájmu návštěvníků. Ing. Jiří Šála CSc. prezentuje novou normu ČSN 73 0540 - Tepelná ochrana budov

 

V tematickém bloku Nízkoenergetické budovy, energie, zdraví zaujali se svými přednáškami Ing. Karel Kabele CSc. a Doc. Ing. Jan Tywoniak, CSc. z Fakulty Stavební ČVUT Praha.

 

Pohled na nízkoenergetické stavění ze zdravotního hlediska přednesla MUDr. Ivana Holcátová, CSc. Zajímavá fakta pro rozhodování o způsobu ohřevu teplé vody byla v přednášce Ing. Petra Novotného ze společnosti Stiebel Eltron s.r.o. - AEG.

 

Výstaviště zepředu i nezvykle zezadu

 

Pro zpestření veletrhu ...
 
 
Reklama