Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Shání se řemeslník, který by umožnil dvoutýdenní stáž

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR nabízí členům CTI ČR účast na projektu PročByNe? Projekt nabízí mladým lidem a studentům stáže se zajímavým zaměřením.

Projekt PročByNe? nabízí mladým lidem a studentům stáže na místech, kam se jinak jako stážisti nemají šanci dostat. Jedno ze tří zaměření projektu je pak právě na řemesla a technické dovednosti.

V letošním roce dala AMSP ČR opět prostor řemeslníkům, kteří by si takovouto formu prezentace rádi zkusili. Shání tedy řemeslníka, který by umožnil dvoutýdenní stáž (případně týden a týden) mladému člověku, kterého daný obor zajímá. Pro řemeslníka z toho neplyne žádná finanční odměna, ale na druhou stranu jde o zajímavou formu propagace řemesla, která cílí jak na mladé lidi, jde i o zajímavou propagaci řemesla novým lidem. Stážista po absolvování odjede prezentovat svou zkušenost do Bruselu.

Prosím tedy zda, pokud Vás to oslovilo, obraťte se na cti@cechtop.cz i v případě upřesňujících dotazů.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama