Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Softub: Odpočinek v chladnu i parnu

Na trhu je alternativa nudným vířivkám. Jmenuje se Softub. Lze ji umístit kdekoli. Má pouhých 20 až 45 kg a dá se proto snadno přenášet po zahradě a dokonce i dostat do bytu v horních patrech.

Vířivá vana z měkké polyuretanové pěny o vysoké hustotě, jenž váží doslova pár desítek kilogramů (20 – 45 kg v závislosti na velikosti) a dá se tak snadno přenést po zahradě či dokonce dostat i do bytu je doslova hitem v Česku.
Vířivka Softub je totiž opakem nudných vířivých van. Odpočinout si lze po celý rok bez ohledu na místo či počasí. K vířivé vaně stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit.
Korpus vířivky je vyroben z odolné a pružné Polybond pěny. Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTex, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu. Má velmi tichý chod a nízkou spotřebu. K dostání jsou tři modely podle velikosti a nechybí ani různé doplňky jako například ratanové obložení.

Domácí relaxační vířivé vany získávají čím dál více na oblibě.
S postupem let se na trhu objevili i takové, které již nesplňují jen základní požadavky, například funkci hydromasáže, ale jsou dále. Mezi nimi je i kruhová vířivka Softub, která je odlišná od běžných skořepinových whirlpoolů a získává tak na větší a větší oblibě. Nejen kvůli stylu a originalitě. „S vířivou vanou Softub je možné zažít odpočinek ve víru bublinek a přitom se cítit pohodlně jako doma na pohovce. Přináší i řadu inovací rozdílných od běžných skořepinových vířivých bazénů,“ říká Daniel Mika, hlavní distributor vířivek v ČR SoftubSpa.cz s tím, že toto přenosné wellness zařízení se vyznačuje vynikající odolností proti povětrnostním vlivům, tepelnou izolací, nízkou hmotností a tichostí chodu.

Téměř neslyšitelná a přitom velmi úsporná

Vířivky Softub splňují stanovené normy energetické úspornosti a tichého chodu. Důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému například zajišťuje, že teplo potřebné k dosažení perfektní teploty vody se ve skutečnosti rekuperuje z vlastního pracovního cyklu tohoto zařízení. V kombinaci s účinnou technologií motoru to znamená, že spotřeba energie je minimální.

 
 
Reklama