nápověda  mapa portálu
kde
hledat
   Katalog firem a výrobků   kalendář akcí   obsahy časopisů
   publikace   normy   plné texty právních předpisů
vybervse vybrat vše  vybernic zrušit výběrprohledat diskusní příspěvky
řazení 
platnost

Témata:
  • Regenerace domů - Opravy panelových domů, zateplování, výměna oken, výměna výtahů, opravy střech, regulace vytápění, dotace, požární ochrana, opravy památek a historických objektů, architektura
 
Na dotaz gdpr zobrazuji odkaz 1-50 z přibližně 69 nalezených.
 [další stránka >>>]
[zpráva]Pojištění GDPR 16.6.2018
Pojištění GDPR 16.6.2018Colonnade Insurance S.A., organizační složka http://www.colonnade.cz Pojištění GDPR od Colonnade Insurance S.A.,organizační složka je určeno pro všechny společnosti pracující s osobními či důvěrnými údaji klientů, obchodních partnerů a zaměstnanců. Nová legislativa související s GDPR přináší velkým i malým společnostem nemalé náklady na zabezpečení dat klientů a obchodních partnerů... Všechny výše jmenované potencionální náklady související s únikem nebo poškozením dat lze pokrýt novým pojištěním GDPR...
[text]Ochrana osobních údajů - GDPR
Ochrana osobních údajů - GDPRSpolečnost Topinfo s.r.o. pracuje s osobními údaji odpovědně a v souladu s požadavky zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. V této souvislosti si Vás dovolujeme informovat, že zasílání pokynů pro autory, rozesílání e-mailových zpravodajů, předávání volných vstupenek na veletrhy a nabídky našich služeb chápeme jako zpracování Vašich osobních údajů z důvodů oprávněného zájmu společnosti Topinfo s... 47 GDPR). Nad Vašimi osobními údaji neprovádíme žádné operace automatizovaného zpracování za účelem získání Vašeho profilu jako podkladu pro rozhodování,.. že..
[článek]Šílenství jménem GDPR 13.5.2018
Šílenství jménem GDPR 13.5.2018 Na první pohled se zdá, že právo občanů na ochranu soukromí je palčivá novinka vnucovaná českým občanům Evropskou unií. Není to pravda, ochrana osobních údajů je právně ošetřena v České republice skoro dvacet let.Poslední právní úprava Obecným nařízením na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation) se nezavádí nic významně nového... aby se nenechali vybláznit a prověřili si své postupy zpracování GDPR s použitím zdravého rozumu...
[zpráva]Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky 28.3.2018
Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky 28.3.2018Cech topenářů a instalatérů ČR Co vyžaduje nové nařízení a jak mu vyhovět s co nejmenšími náklady? Srdečně jste zváni pořadateli, Cechem topenářů a instalatérů České republiky, TZB-info a jednatelem společnosti MEIBES, s.r.o.Praha 4. dubna 2018 od 10.30 hod. Ještě jsou volná místa - rezervace na cti@cechtop.cz Místo konání: MEIBES s.r.o., K Bílému vrchu 2978/5, 193 00 Praha 9 GPS:50.1246808N, 14.6257325E Legislativa, vysvětlení pojmů, co se skutečně mění a důsledky pro praxi u firem, které se zabývají montáží a servisem...
[zpráva]CTI ČR informuje o příručce GDPR 30.8.2017
CTI ČR informuje o příručce GDPR 30.8.2017Cech topenářů a instalatérů ČR V roce 2018 začne platit evropské nařízení o zacházení s osobními údaji... Kdo podle GDPR (angl... Hospodářská komora v rámci informační kampaně o GDPR nyní vydala pro podnikatele praktickou příručku s informacemi,.. Dodržování GDPR bude muset přitom každý správce i zpracovatel osobních údajů prokazatelně doložit po celou dobu zpracování... organizační a procesní opatření za účelem prokázání souladu s principy GDPR... Hospodářská komora ke GDPR vydala pro podnikatele informační příručku...První část přináší přehled ..
[zpráva]Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky 17.2.2018
Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky 17.2.2018Cech topenářů a instalatérů ČR Již letos budou platit nová pravidla pro ochranu osobních údajů. Co to znamená? Jaké jsou základní principy, které nařízení vyžaduje a jak jim vyhovět s co nejmenšími náklady. Jak se připravit? Konkrétní doporučení. Místo konání: Veletrh AQUATHERM Praha 2018 v sále 3, PVA Letňany, Beranových 667, Praha 9-Letňany Dne 1.3.2018 (čtvrtek) od 10.30 hod – 12.30 hod Vstup zdarma ►Legislativa, vysvětlení pojmů, co se skutečně mění a důsledky pro praxi u firem,..
[zpráva]Konzultační seminář na téma ochrany osobních údajů – GDPR 28.5.2018
Konzultační seminář na téma ochrany osobních údajů – GDPR 28.5.2018Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB Asociace odborných velkoobchodů a výrobců technických zařízení budov z.s. pořádá dne 7. 6. 2018, společně s In creative s.r.o. a KROUPAHELÁN advokátní kancelář s.r.o., konzultační seminář na téma ochrany osobních údajů – GDPR.Konzultační seminář na téma ochrany osobních údajů – GDPR se bude konat dne 7. 6. 2018, Vila Austerlitz, Čsl. Armády 362, Slavkov u Brna .. pokud jste s GDPR ještě nezačali...GDPR a jeho vliv na webové stránky,..
[článek]Eurokomisařka Věra Jourová slíbila podnikatelům podporu při zavádění GDPR 14.11.2017
Eurokomisařka Věra Jourová slíbila podnikatelům podporu při zavádění GDPR 14.11.2017Cech topenářů a instalatérů ČR Informační kampaň Hospodářské komory k evropskému nařízení GDPR podpoří také eurokomisařka Věra Jourová. CTI ČR pořádá odborný seminář na konci listopadu v Brně... které zavádí evropské nařízení GDPR,.. které by podnikatelům pomohly s aplikací GDPR v praxi,.. zejména pak příručku GDPR,..
[zpráva]Kurz GDPR pro řemeslníky, servisní techniky a projektanty 25.4.2018
Kurz GDPR pro řemeslníky, servisní techniky a projektanty 25.4.2018Cech topenářů a instalatérů ČR Již v květnu budou platit nová pravidla pro ochranu osobních údajů. Připravili jsme konkrétní rady pro malé a střední firmy. Na kurzu v Brně 27.4. 2018 jsou ještě volná místa. Legislativa, vysvětlení pojmů, co se skutečně mění a důsledky pro praxi u firem, které se zabývají montáží a servisem. Příklady toho,.. specialista problematiky GDPR ..cz Kurzy GDPR jsou úspěšné díky konkrétnám jednoduchým radám .. Dubnový kurz GDPR v Praze... A tak došlo nejen na rady "jak na GDPR" ,..
[článek]Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky - zdarma na Aquathermu 18.2.2018
Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky - zdarma na Aquathermu 18... specialista problematiky GDPR .. Dodržování GDPR bude muset přitom každý správce i zpracovatel osobních údajů prokazatelně doložit po celou dobu zpracování a bude muset například dokumentovat,.. specialista problematiky GDPR,.. specialista informační bezpečnosti na semináři Ochrana osobních údajů a na co se připravit?, který pořádal CTI ČR v 2017Seminář Ochrana osobních údajů (GDPR) a na co se připravit?, který pořádal CTI ČR v 2017 v BrněRNDr... specialista problematiky GDPR ..
[článek]Ta nejlepší GDPR příručka pro markeťáky a podnikatele 26.5.2018
Ta nejlepší GDPR příručka pro markeťáky a podnikatele 26... aby se na GDPR připravily,..Ale tento čas rychle utekl a GDPR už je doslova za dveřmi... co všechno GDPR vlastně znamená,.. S touto GDPR příručkou chceme vnést trochu světla na to, co General Data Protection Regulation vlastně znamená a zároveň zodpovědět nejčastěji se objevující dotazy ohledně GDPR,.. co potřebujete vědět o GDPR Nyní již moc dobře víme,.. GDPR je však navrženo tak,.. Dále GDPR upravuje způsoby a podmínky pro získávání souhlasů:.. V rámci GDPR existuje několik příležitostí,.. GDPR dále specifikuje práva jedinců ..
[článek]2 akce TZB-info 15.11.2017 v Praze - GDPR a Rekonstrukce TZB v bytových domech 6.11.2017
..2017 v Praze - GDPR a Rekonstrukce TZB v bytových domech 6... mimořádná konference Rekonstrukce TZB v bytových domech a workshop GDPR ve FM - Evropské nařízení o ochraně osobních údajů... Je certifikovaným odborníkem na řízení IT služeb (ITIL a ITSM), řízení bezpečnosti inormací (ISMS), ochranu osobních údajů (GDPR) a projektové řízení (Prince 2). V oblasti ISMS působí také jako Lead Auditor a vlastní certifikát Pověřence pro ochranu osobních údajů (Data Protection Officer). V posledních dvou letech pracuje zejména pro Ministerstvo dopravy v oblasti zajištění souladu s požadavky zákona o ..
[zpráva]Odborný workshop GDPR ve FM– Evropské nařízení o ochraně osobních údajů (pořádá IFMA CZ a TZB-info) 2.11.2017
Odborný workshop GDPR ve FM– Evropské nařízení o ochraně osobních údajů (pořádá IFMA CZ a TZB-info) 2...2017IFMA CZ Evropské nařízení o ochraně osobních údajů označované jako GDPR vstoupí v platnost v květnu příštího roku...Asociace IFMA CZ ve spolupráci s odborným portálem TZB-info pořádá workshop na téma GDPR ve facility managementu –.. Program workshopu GDPR ve facility managementu:..kam GDPR směřuje/proč toto nařízení vzniklo... na kterých GDPR stojí,.. GDPR a ISMS (systém řízení bezpečnosti informací) ..jaký je vztah GDPR a řízení bezpečnosti informací podle normy ISO ..
[článek]GDPR pro projektanty a techniky a novinky ve zdravotní technice 2018 14.3.2018
GDPR pro projektanty a techniky a novinky ve zdravotní technice 2018 14... GDPR pro projektanty a techniky a novinky ve zdravotní technice 2018 Druh akce:.. 1 bod V květnu 2018 začne platit nová legislativa ochrany osobních údajů (GDPR). Nová regulace zacházení s osobními údaji souvisí přímo s nástroji,.. Dodržování GDPR bude muset přitom každý správce i zpracovatel osobních údajů prokazatelně doložit po celou dobu zpracování a bude muset například dokumentovat,..GDPR Brno: Pokud jste se přihlásili na seminář kvůli první části GDPR a jste z Brna, ..
[článek]Inspekce nemovitostí a GDPR pro řemeslníky – to je doprovodný program TZB-info v Brně 12.4.2018
Inspekce nemovitostí a GDPR pro řemeslníky – to je doprovodný program TZB-info v Brně 12.4.2018 Na středu 25.4.2018 máme připraveny 2 bloky: 1) k čemu je inspekce nemovitostí a jak může ušetřit při koupi nemovitosti a 2) právní poradenství k novému stavebnímu zákonu...2018 pořádáme ve spolupráci s CTI ČR kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky,..2018 - Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky ..V květnu 2018 začne platit nová legislativa ochrany osobních údajů (GDPR). Nová regulace zacházení s osobními údaji souvisí přímo s nástroji,..
[článek]GDPR a správa bytů – zásady zákonnosti 29.5.2017
GDPR a správa bytů – zásady zákonnosti 29.5.2017 Podle legislativy je za zapracování osobních údajů nájemce bytu, nebo vlastníka jednotky odpovědný vlastník nemovitosti, příp. vlastník jednotky v domě rozděleném na jednotky v případě, že je byt užíván na základě nájemní smlouvy, nebo společenství vlastníků jednotek.V návaznosti na úvodní část komentáře, která obsahovala pouze základní informace o dopadu nového Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46..
[článek]Práva subjektu údajů podle GDPR – hrozba pro provozovatele kamerových systémů I. 11.12.2017
Práva subjektu údajů podle GDPR –.. Jiří Kopačka GDPR posiluje a rozšiřuje právo subjektu údajů na přístup ke shromážděným osobním údajům... 101/2000 Sb.). Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) v této tradici pokračuje prostřednictvím zásady transparentnosti vymezené v článku 5 odst... a) GDPR...prostor je monitorován“. Tomuto postupu odpovídá i další očekávání GDPR,.. GDPR tato práva dále rozvíjí a rozšiřuje a s jeho adaptačním procesem tak musí počítat i všechny odpovědné subjekty,.. v GDPR článek 15). Obecně platí,.. V této souvislosti GDPR prostřednictvím rec... Zde..
[článek]Čtvrtek na Aquathermu Praha - Kotlíkové dotace, Dešťovka, sezónní akumulace energie i GDPR 1.3.2018
Čtvrtek na Aquathermu Praha - Kotlíkové dotace, Dešťovka, sezónní akumulace energie i GDPR 1.3.2018 Jedním z návrhů v kotlíkových dotacích je rozšířit vyměňované kotle z první a druhé třídy také na třetí (emisní) třídu. V Dešťovce jsou ještě peníze a potenciál pro výrobu jakostních dřevních paliv v ČR dosahuje až 1 000 000 t paliva. I to zaznělo v dnešním doprovodném programu.Kotlíkové dotace aktuálně Ing... GDPR Problematice GDPR se věnoval dvouhodinový seminář ve zcela zaplněném sále vstupní haly výstaviště... specialista problematiky GDPR a jeden z přednášejících...
[článek]Odpovědi na nejčastější dotazy složek v souvislosti s GDPR 9.6.2018
Odpovědi na nejčastější dotazy složek v souvislosti s GDPR 9.6.2018Cech topenářů a instalatérů ČR Správce je povinen přijmout technická a organizační opatření s ohledem na povahu, rozsah a účely zpracování. Není přesně stanoveno, jaká opatření jsou adekvátní a jaká nedostatečná. Vše je třeba posoudit individuálně. Předně si musí složky vyhodnotit,.. zda je jejich formulace v souladu s GDPR...Platí GDPR i pro ochranu údajů právnických osob?..Platí GDPR pro ochranu fyzických osob podnikajících jako OSVČ?.. jejich údaje nepodléhají ochraně osobních údajů dle GDPR...
[článek]Práva subjektu údajů podle GDPR – hrozba pro provozovatele kamerových systémů II. – Právo na výmaz 11.6.2018
Práva subjektu údajů podle GDPR –.. jak GDPR posiluje a rozšiřuje právo subjektu údajů na přístup ke shromážděným osobním údajům... které subjektům údajů přináší GDPR –.. jak GDPR posiluje a rozšiřuje právo subjektu údajů na přístup ke shromážděným osobním údajům... které subjektům údajů přináší GDPR –.. které se týkaly dopadů GDPR do práv subjektů údajů,.. které je obsahem článku 17 GDPR,.. které je garantováno prostřednictvím článku 20 GDPR a zaměříme na něj pozornost v třetí části našeho výkladu,.. 1 GDPR,.. a) GDPR nebo výslovný souhlas se zpracováním zvláštních ..
[článek]GDPR – kamery v bytovém domě v roce 2018 5.6.2017
GDPR – kamery v bytovém domě v roce 2018 5.6.2017 Milan Markovič, Facility manager Také máte v bytovém domě instalovaný kamerový systém? Co pro Vás bude znamenat rok 2018, kdy nabývá účinnosti nový evropský právní rámec v oblasti ochrany osobních údajů, který představuje Obecné nařízení 2016/679.Pokud jste se v minulém období rozhodli pro instalaci kamerového systému v bytovém domě a jste v postavení odpovědné osoby (správce neb zpracovatele), pak by Vás mělo zajímat to, že se podmínky pro provozování kamerového systému budou od května příštího roku řídit zcela novým právním předpisem,..
[zpráva]Reakce na nařízení EU o ochraně dat je v ČR hysterická, říká Jourová 26.2.2018
.. Nezaváhejte i Vy a přijďte si poslechnout praktické rady k GDPR pro Vaši firmu na Aquatherm ve čtvrtek 1...GDPR na ochranu osobních dat má začít platit v květnu,..Eurokomisařka Věra Jourová v dnešním rozhovoru pro Právo brání unijní nařízení GDPR na ochranu osobních dat..."GDPR má hlavně dopadnout na firmy,.. GDPR je legislativa,.. obce," říká v rozhovoru Jourová k GDPR a pokračuje:.. Reakce na GDPR je v Česku proto abnormální a hysterická...GDPR pro řemeslníky a servisní techniky .. Každý správce i zpracovatel osobních údajů bude muset prokazatelně doložit dodržování GDPR po celou dobu ..
[článek]I malá topenářsko instalační firma musí zvýšit ochranu osobních údajů! 5.10.2017
..2017 Ochrana poskytnutých osobních dat (GDPR) se netýká jen velkých firem,.. GDPR (General Data Protection Regulation) se týká všech,.. GDPR (General Data Protection Regulation), jak se ve zkratce nařízení o ochraně dat říká,.. GDPR se týká i dat vlastních zaměstnanců firmy... květnu 2018 nebude splňovat podmínky nařízení GDPR... že nesplní GDPR. GDPR na TZB-info Na TZB-info jsme se zatím soustředili především na bytové domy a jejich povinnosti v souvislosti s novou legislativou,.. Další zdroje informací k GDPR Hospodářská komora ČR Obecné nařízení na ochranu osobních údajů ..
[článek]Možné dopady nové legislativy v oblasti ochrany osobních údajů do bytového hospodářství 22.5.2017
Možné dopady nové legislativy v oblasti ochrany osobních údajů do bytového hospodářství 22.5.2017 Správa bytů se vždy úzce dotýkala problematiky zpracování osobních údajů, tak jak ji známe v rámci podmínek, které představuje zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“). Tyto podmínky se musí adaptovat v roce 2018. GDPRSpráva bytů se vždy úzce dotýkala problematiky zpracování osobních údajů, tak jak ji dnes známe v rámci podmínek,..
[článek]Ochrana osobních údajů – na co se připravit? 12.11.2017
Ochrana osobních údajů – na co se připravit? 12.11.2017Cech topenářů a instalatérů ČR Cech topenářů a instalatérů ČR Vás zve na seminář o důsledcích nařízení o ochraně osobních údajů, které bude platit od května 2018. Seminář je zaměřen na povinnosti pro malé a střední montážní a servisní firmy a koná se v Brně...Kurz pořádaný Cechem topenářů a instalatérů České republiky a TZB-info Vám představí základní informace o nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR angl... specialista problematiky GDPR a Jan Klempíř,..Dodržování GDPR bude muset přitom každý správce i zpracovatel osobních ..
[článek]Informační povinnost o provozu kamerového systému v obytném domě platí již dnes 21.8.2017
Informační povinnost o provozu kamerového systému v obytném domě platí již dnes Bude se něco měnit v návaznosti na nové Obecné Nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)? 21... 679/2016 (dále jen Obecné nařízení nebo GDPR)? Podle obsahu recitálů Obecného nařízení je zřejmé,.. Obsah citovaného textu se obdobným způsobem promítl i do článku 13 GDPR,.. 2 GDPR v okamžiku získání osobních údajů tyto další informace,.. 1 a 2 GDPR,.. které GDPR přináší,..
[zpráva]Živnostenská hypotéka s dobou splácení až 30 let od MONETA Money Bank 13.5.2018
Živnostenská hypotéka s dobou splácení až 30 let od MONETA Money Bank 13.5.2018MONETA Money Bank http://www.moneta.cz Tato hypotéka je vhodná pro nemovitosti, kde se bydlí i podniká, na které nelze sjednat běžnou spotřebitelskou hypotéku ani standardní podnikatelský úvěr.Časopis cechu topenářů a instalatérů INFO 2/2018 Živnostenská hypotéka ..GDPR pro řemeslníky a servisní techniky“, které pořádal Cech topenářů a instalatérů ČR ve spolupráci s TZB-info...GDPR pro řemeslníky a servisní techniky“, které pořádal Cech topenářů a instalatérů ČR ve spolupráci s TZB-info ve společnosti..
[článek]Veletrh Střechy Praha slaví 20 let! 31.1.2018
Veletrh Střechy Praha slaví 20 let! 31.1.2018Střechy Praha s.r.o. Jubilejní 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA proběhne 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany spolu s veletrhy ŘEMESLO PRAHA, SOLAR PRAHA a projektem PURPO PRAHA.„Návštěvníci uvidí největší přehlídku střešních materiálů, střešních oken a doplňků, konstrukcí, izolací, nářadí,.. Nové evropské nařízení o nakládání s osobními údaji - GDPR .. se týká nařízení GDPR vstupující v platnost 25... GDPR se týká všech podnikatelů,.. zodpoví dotazy ohledně implementace GDPR ve firmě a jaké změny budou nutné v dokumentaci a ve..
[zpráva]Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018 19.2.2018
Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018 19.2.2018MASCOTTE s.r.o. http://www.mascotte.cz Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018 Vám v jednom uceleném dni přinese konkrétní příklady z praxe, včetně přímých kontaktů na různé způsoby řešení. Nabídne Vám vydatné menu inspirací a praktických rad.Konference je pokračováním úspěšných ročníků 2015 až 2017, které se setkaly s mimořádným zájmem odborné veřejnosti, především z řad ředitelů škol všech stupňů. Cílem konference v roce 2018 je další rozšíření znalostí a seznámení zástupců škol a jejich zřizovatelů, pracovníků státní správy a samosprávy (kraje,.. ..
[článek]Kamerové systémy – TZB-info pořádá workshop pro správce budov na veletrhu FOR ARCH 19.8.2017
Kamerové systémy – TZB-info pořádá workshop pro správce budov na veletrhu FOR ARCH 19.8.2017 Redakce TZB-info srdečně zve facility managery na přednášky a diskusi o kamerách. Zaměříme se na legislativu a provoz, tj. například jak kameru vybírat, kde a jak je možno ji instalovat a co s natočeným videem? NAVRHUJEME KAMEROVÉ SYSTÉMY 20. 9. 2017 v rámci doprovodného programu FOR ARCH Praha pořadatel: portál TZB-info místo: PVA Letňany, vstupní hala I – konferenční sál č. 2 11.00 - 13.00 hodin Vstup: zdarma, s ohledem na malou kapacitu sálu doporučujeme registraci !-- registraci --..
[zpráva]Týden Facility managementu - podrobný program již zveřejněn 5.11.2017
Týden Facility managementu - podrobný program již zveřejněn 5.11.2017IFMA CZ Po úterní konferenci Služby a lidé se ve středu konají 3 akce: Konference Rekonstrukce TZB v bytových domech, Workshop „GDPR ve FM“ – Evropské nařízení o ochraně osobních údajů a Seminář „Novinky v EN a ISO Standardizaci FM a jejich plnění v praxi“.V pondělí 13.11.2017 pořádá IFMA CZ se společností CENTRA, a. s. exkurzi do Ústřední telekomuniační budovy CETIN, v úterý 14.11.2017 se koná celodenní Konference IFMA CZ „Služby a Lidé“ a ve středu Týden facility managementu ..
[článek]Sedmý běh intenzivního vzdělávacího semináře TZB-info 5.11.2017
Sedmý běh intenzivního vzdělávacího semináře TZB-info Správa a provoz nemovitostí, facility management v praxi 5.11.2017 V termínu 2. – 4. 10. 2017 s následně pak 9. – 10. 10. 2017 se v Aquapalace Hotel Prague uskutečnil již sedmý běh vzdělávacího odborného semináře Správa a provoz nemovitostí, facility management v praxi. Odborným garantem vzdělávání byla opět Česká pobočka mezinárodní asociace facility manažerů IFMA CZ. Pořadatelem semináře je odborný portál TZB-info... GDPR,.. na téma Nová legislativa na ochranu osobních údajů - GDPR... Nová legislativa na ochranu osobních ..
[článek]Program konference Jak bezpečněji bydlet na veletrhu FOR ARCH je již zveřejněn 24.8.2017
Program konference Jak bezpečněji bydlet na veletrhu FOR ARCH je již zveřejněn 24.8.2017 Redakce TZB-info a ESTAV.cz Vás zve na konferenci Jak bezpečněji bydlet. Již podle tématu je tento program, zařazený na pátek 22. 9. 2017, určen pro širokou veřejnost a vstup je zdarma. S ohledem na kapacitu sálu doporučujeme registraci.Jak bezpečněji bydlet Datum a čas: pátek 22. 9. 2017 od 11 hod. Místo konání:.. Rozdíly v provozu kamer podle GDPR oproti dnešním podmínkám podle zákona č...Rozdíly v provozu kamer podle GDPR oproti dnešním podmínkám podle zákona č... A jak se liší dopady GDPR a..
[zpráva]Quo Vadis, bezpečnost měst a obcí v ČR? 13.11.2017
Quo Vadis, bezpečnost měst a obcí v ČR? 13.11.2017 Michal Randa, redakce Institut pro veřejnou správu Praha uspořádal vědeckou konferenci s tématy např. implementace GDPR v obcích, nebo věznice v obci – dopad na bezpečnost měst a obcí v ČR.Institut pro veřejnou správu Praha uspořádal, ve spolupráci s Vysokou školou podnikání a práva mezinárodní vědeckou konferenci "Quo Vadis, bezpečnost měst a obcí v ČR?". Záštitu nad konferencí převzala náměstkyně ministra vnitra pro řízení sekce sociálního, zdravotnického a právního zabezpečení,..Implementace GDPR v obcích - doc...
[článek]Zabezpečení školy – bezpečí žáků na prvním místě 2.11.2017
Zabezpečení školy – bezpečí žáků na prvním místě 2.11.2017Seminaria, s.r.o. V úterý 28. 11. 2017 se pod taktovkou společnosti Seminaria koná celostátní konference na téma Zabezpečení školy – bezpečí žáků na prvním místě. Bezpečnost v Evropě je nyní velké téma.Největší bezpečnostní riziko je na nechráněných místech s vysokou koncentrací osob a řada incidentů se v posledních letech udála právě ve školských zařízeních,..Kamerové systémy versus ochrana osobních údajů (nové nařízení GDPR) .. Využití těchto systémů bude brzy ovlivněno aktuálním nástupem účinnosti nového evropského ..
[článek]Aquatherm Praha 2018 začíná zítra. Co přinese 22. ročník veletrhu? 26.2.2018
Aquatherm Praha 2018 začíná zítra. Co přinese 22. ročník veletrhu? 26.2.2018 Na ploše 15 500 m2 se v 5 veletržních halách představí 211 společností, plus dalších 82 značek. Doprovodný program bude trvat 4 dny ve 4 sálech, bude zahrnovat 24 bloků, přes 100 přednášek a prezentací, diskusí a kulatých stolů. Na co všechno se můžete těšit?V pěti halách může být náročnější se „rozkoukat“, připravili jsme tedy pro vás několik tipů na stánky, abyste si mohli dopředu rozmyslet, kam se vypravit. Výběr stánků naleznete zde. Protože se veletrh pořádá už čtvrt století,..Kurz GDPR pro ..
[článek]Aquatherm Praha 2018 odstartoval. Co přinesl první den? 27.2.2018
Aquatherm Praha 2018 odstartoval. Co přinesl první den? 27.2.2018 22. ročník mezinárodního veletrhu Aquatherm v Praze otevřel své brány a přivítal první návštěvníky. Přinášíme hlavní poznatky z doprovodného programu z prvního dne veletrhu a spolu s nimi výběr vystavených výrobků, které nás zaujaly.Budoucnost stavebnictví na Aquathermu Praha 2018 Již první den veletrhu Aquatherm měl velmi bohatý doprovodný program. Ti, kdo se zajímají o blízkou budoucnost stavebnictví, kdy v popředí stojí energetické úspory, si našli cestu na konferenci „..Kurz GDPR pro řemeslníky a servisní techniky - ..
[článek]STŘECHY PRAHA oslavily 20 let ve výborné kondici! 6.3.2018
STŘECHY PRAHA oslavily 20 let ve výborné kondici! 6.3.2018Střechy Praha s.r.o. To nejlepší z nabídky materiálů pro stavbu a renovace střech viděli návštěvníci jubilejního 20. ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA ve dnech 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Meziročně vzrostla celková obsazená výstavní plocha a veletrh byl do posledního místa zaplněn... Pro všechny podnikatele byl určen seminář týkající se nového evropského nařízení o nakládání s osobními údaji (GDPR), na kterém posluchači obdrželi zdarma i písemný materiál „Desatero GDPR“. Zajímavé přednášky proběhly i v ..
[časopis]Český instalatér 2/2018
Téma: ISSN 1210-695x MK ČR E 5963 číslo 2/2018, ročník XXVIII Šéfredaktorka: Ing. Eva Jochová Odborná redaktorka: RNDr. Helena Havelková Inteligentní budovy; Regulace, automatizace; Energetická náročnost Redakční rada: dr. H. Bílková, Ing. Petr Blasinski, Ph.D., Ing. J. Buchta, CSc., J. Fichtl, Ing. A. Chyba, Ing. D. Kopačková Ph.D., Ing. Z. Kunzl, doc. Ing. K. Papež, CSc., doc. Ing. A. Rubina Ph.D., Ing. J. Vrána, Ph.D. OBSAH Překlady z časopisů sbz ?Sanitär ? Heizungs ? und Klimatechnik? a Der österreichische Installateur použity se souhlasem firem Gentner ..GDPR pro řemeslníky a ..
[časopis]Český instalatér 3/2018
ISSN 1210-695x MK ČR E 5963 číslo 3/2018, ročník XXVIII Šéfredaktorka: Ing. Eva Jochová Odborná redaktorka: RNDr. Helena Havelková Redakční rada: dr. H. Bílková, Ing. Petr Blasinski, Ph.D., Ing. J. Buchta, CSc., J. Fichtl, Ing. A. Chyba, Ing. D. Kopačková Ph.D., Ing. Z. Kunzl, doc. Ing. K. Papež, CSc., doc. Ing. A. Rubina Ph.D., Ing. J. Vrána, Ph.D. Překlady z časopisů sbz ?Sanitär ? Heizungs ? und Klimatechnik? a Der österreichische Installateur použity se souhlasem firem Gentner Verlag, Stuttgart a Bohmann Druck und Verlag, Vídeň Sazba a zlom: Ing. Barbora Jiřičná Adresa redakce: ČNTL,....
[časopis]Elektroinstalatér 3/2018
Naši partneři Asociace Grémium Alarm Obsah: Nový motorový jistič TeSys GV4 (Ing. P. Bohušík, Schneider Electric) SYSTÉMOVÁ TECHNIKA BUDOV HDL Automation představuje zajímavá řešení pro inteligentní budovy Téma: Elektroinstalační rozvody a rozváděče; Elektrická energie Elektromobilita 6 Siemens představil digitální řešení pro chytrá města na veletrhu Urbis Smart City Fair 2018 8 Vítězné projekty v soutěži o nejlepší realizovaný projekt KNX instalace 10 Revizní dvířka Promat? (Petr Babor, Promat) 11 Redakce Osvětlení pozemních komunikací ..na GDPR 29 ZLATÝ AMPER 2018 36 ..
[článek]Vyhlášení zlatých medailí Aquatherm 2018 a další novinky z veletrhu 28.2.2018
Vyhlášení zlatých medailí Aquatherm 2018 a další novinky z veletrhu 28.2.2018 Středa na Aquathermu 2018 byla ve znamení ocenění nejlepších výrobků na veletrhu. Kromě vyhlášení výsledků přinášíme i informace o dnešním doprovodném programu, který se zabýval retrofitem vzduchotechniky, tepelnými čerpadly nebo novelou energetického práva. A stručně se podíváme i na novinky od výrobců kotlů.Zlatá medaile Aquatherm 2018 Druhý den veletrhu proběhlo slavnostní vyhlášení Zlatých medailí Aquatherm a čestných uznání pro nejlepší výrobky veletrhu přihlášených do soutěže...Kurz GDPR pro řemeslníky a ..
[článek]Zabezpečení školy – bezpečí žáků na prvním místě 6.12.2017
Zabezpečení školy – bezpečí žáků na prvním místě 6.12.2017Seminaria, s.r.o. a Michal Randa, redakce TZB-info Dne 28. listopadu proběhla v Praze odborná konference s tematickými bloky zaměřenými na problematiku: Bezpečnost škol dle normy ČSN – technická a organizační opatření – chyby v řízení bezpečnosti – kamery vs. ochrana osobních údajů. Konference byla určena pro cílovou skupinu zástupců vedení mateřských,.. Na jeho příspěvek pak navázal Václav Růžička s kamerovými systémy ve školách v návaznosti na GDPR...Kamerové systémy versus ochrana osobních údajů (nové ..
[zpráva]Facility management vyhrazených technických zařízení 16.10.2017
Facility management vyhrazených technických zařízení 16.10.2017Medim, spol. s r.o. Odborná dvoudenní konference se koná již od zítra v Praze. Plynárenství současný stav, výhled a legislativa, Informace z činnosti Technické inspekce ČR, Kontrola nedostupných potrubních úseků...Úterý 17.10.2017 přednášky od 10 hodin Např. Nová legislativa pro tlaková zařízení – aktualizace Směrnice 2014/68/EU (PED) z 7/2017 Význam certifikátů, Pracovnělékařské služby – analýza rizik na pracovištích, aktuální legislativa, TODF – Výrobní a provozní zkoušky s využitím „.. GDPR a ochrana ..
[text]Pokyny pro autory článků zpracovávaných pro TZB-info platné od 1. 6. 2014
Pokyny pro autory článků zpracovávaných pro TZB-info platné od 1. 6. 2014Etický kodex portálu TZB-info Recenzované články Formát recenzovaného článku Odborné články Formát odborného článku Evidence publikování na TZB-info Firemní a PR články Formát firemního a PR článku Rozsah článků Definice normostrany Technické pokyny k textu Honoráře a smlouvy Na portálu TZB-info se zveřejňují • recenzované články, • odborné články, • firemní a PR články. Redakce uveřejňuje příspěvky v češtině nebo ve slovenštině...o., jsou archivovány pro účely případné další ..
[článek]Jaký byl letošní Týden facility managementu? 17.2.2018
Jaký byl letošní Týden facility managementu? 17.2.2018redakce Asociace IFMA CZ uspořádala již XVII. ročník prestižní akce Týden facility managementu, která se uskutečnila ve dnech 13. - 16. listopadu 2017 v Praze a nesla motto Služby a Lidé.Záštitu nad akci udělili: Ministerstvo obchodu a průmyslu - ministr Jiří Havlíček, Hospodářská komora České republiky - prezident Vladimír Dlouhý, Svaz podnikatelů ve stavebnictví - prezident Václav Matyáš, Hlavní město Praha - radní Karel Grabein Procházka. Také tento ročník přinesl všem zájemcům o obor Facility management bohatý program,.. GDPR a ..
[článek]Doprovodný program veletrhu Aquatherm Praha 2018 8.2.2018
Doprovodný program veletrhu Aquatherm Praha 2018 8.2.2018 Před 25 lety se konal 1. veletrh Aquatherm Praha. Vstup na letošní ročník je na základě registrace zdarma. V pražských Letňanech se od úterý 27. 2. do pátku 2. 3. 2018 koná také bohatý doprovodný program ve čtyřech sálech výstaviště. Vyberte si z přednášek, diskusí, kulatých stolů a tiskových konferencí.22. mezinárodní odborný veletrh Aquatherm Praha:.. GDPR pro řemeslníky a servisní techniky .. Každý správce i zpracovatel osobních údajů bude muset prokazatelně doložit dodržování GDPR po celou dobu zpracování a zároveň musí doložit,..
[článek]Konference Bezpečná škola 2017 30.5.2017
Konference Bezpečná škola 2017 30.5.2017 Škola má být otevřená názorům, nikoliv cizím osobám. Nicméně je třeba postupovat uváženě, jelikož pracujeme s dětmi, chceme je chránit, nikoliv strašit, často chceme zachovat školu jako komunitní centrum a navíc je třeba brát v úvahu omezené finanční zdroje.25.5.2017 se konal již 3. ročník konference Bezpečná škola, kterou pořádala agentura Mascotte. Konference se konala v NTK v Praze a součástí byly i expozice firem, které se problematikou zabývají a nabízejí technická řešení... což je důležité s ohledem na GDPR... Zároveň za svou společnosti nabídl ..
[zpráva]25 hlavních změn pro podnikatele v roce 2018 2.12.2017
25 hlavních změn pro podnikatele v roce 2018 2.12.2017Cech topenářů a instalatérů ČR Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) představuje balíček nejdůležitějších legislativních změn, se kterými musí podnikatelé od roku 2018 počítat.Nejlépe vnímají podnikatelé rozšíření odpočtů na dítě a manželku u OSVČ a rozšíření státních záruk. Nespokojeni jsou malí a střední podnikatelé s novým režimem na ochranu osobních údajů GDPR a snížením hranice příjmů pro výdajové paušály u živnostníků...
[zpráva]Jubilejní STŘECHY PRAHA již ve čtvrtek 8. 2. 2018! 2.2.2018
Jubilejní STŘECHY PRAHA již ve čtvrtek 8. 2. 2018! 2.2.2018 Ing. Jitka ŠefránkováStřechy Praha s.r.o. To nejlepší z nabídky střešních materiálů, solárních systémů, množství produktových novinek a bezplatné poradenství nabízí 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA. Společně se konají veletrhy ŘEMESLO PRAHA,.. vliv stavu konstrukcí a údržby budov na jeho kvalitu“. Zazní přednášky užitečné pro všechny podnikatele týkající se například nového evropského nařízení o nakládání s osobními údaji (GDPR). Velkým tématem bude střešní fotovoltaika a praktická řešení pro energetickou soběstačnost ..

 [další stránka >>>]

Témata 2018

Tabulky a výpočty
 
 

Aktuální články na ESTAV.czArchitektonicky zdařilou továrnu na zpracování bambusu postavili z betonuObjem veřejných stavebních zakázek do června vzrostl o 82 procentPožadavky na doplňování pitné nebo užitkové vody do vodovodu – V.Bezúdržbové terasy Terrace Massive Pro