Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Regulované ceny na rok 2019 jsou v Kalkulátoru cen energií TZB - info

Zájemci si budou moci srovnat platby za letošní a příští rok, které se změní novými regulovanými cenami. V novém srovnání naleznou ceny dodavatelů na rok 2019 tak, jak je budou obchodníci zveřejňovat.

V Kalkulátoru cen energií TZB-info jsou již regulované ceny pro příští rok k dispozici. To pro uživatele znamená, že se mohou podívat do roku 2019, jak s změní jejich platby vlivem státní regulace. Ve srovnání pro následující rok budou figurovat všechny ceníky, které do okamžiku srovnání nebyly letos uzavřeny, neskončila jejich platnost.

V případě nového zápisu jsme uváděli počáteční datum platnosti rovnající se datu zápisu, aby si mohli zákazníci zkontrolovat výhodnost nové ceny.Po začátku platnosti ceníku jsme datum změnili na to, které je uváděno v ceníku. Do konce roku tak, jako každý rok, tuto praxi opustíme a budeme uvádět platnost nových ceníků jak ji uvádí dodavatelé. To pro zákazníky znamená, že při srovnání produktů budou muset vybrat rok 2019. V aktuálním srovnání budou obsahovat končící ceníky a ceníky, které platností zasahují do příštího roku.

 
 
Reklama