Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Detekce horečky u vstupu do objektů a speciální funkce termokamer FLIR

V porovnání s bezkontaktním teploměrem, kdy je teplota snímaná z čela osoby z bezprostřední blízkosti, je využití termokamery FLIR výrazně rychlejším a spolehlivějším řešením.

Termosnímek, FLIR A320, ilustrační obrázek, zdrof video FLIR

Naše společnost SpektraVision jako PREMIUM Partner FLIR nabízí a dodává termokamery FLIR, které mají speciální funkci pro detekci osob se zvýšenou teplotou (EBT), které by mohly být nakaženi virovým onemocněním, jako je chřipka, SARS, MERS nebo aktuálně koronavir COVID-19. Termokamera FLIR spolehlivě detekuje osobu se zvýšenou teplotou a zobrazí ji obrazovým nebo i zvukovým alarmem.

Vybrané termokamery FLIR mají speciální Funkci pro teplotní screening osob se zvýšenou teplotou (EBT – Elevated Body Temperature), která umožňuje nastavení a aktualizaci referenční teploty podle změny teploty prostředí, která je nezbytná pro správnou detekci osoby se zvýšenou teplotou.

Detekce horečky – SARS, MERS, koronavirus COVID-19

Výrobce termokamer FLIR je držitelem povolení od instituce Food and Drug Administration (FDA) Spojených států (USFDA 510k) pro kontrolu osob v místech s vysokým provozem, jako jsou letiště, vlaková nádraží a stanice metra a další.

Nejvhodnější pro plynulou detekci osob je stacionární termokamera FLIR A320 nebo FLIR A410 a FLIR A710 určená pro instalaci na vstupu do objektů (vrátnice, průchody, letištní haly atd.),

 
 
Reklama