Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E-vodarny.cz - specialisté na domácí vodárny

Dnes asi již každý ví, že domácí vodárna může ušetřit nemalé peníze. Kde ale zjistit potřebné informace a vodárnu pořídit?

Domácí vodárna se při dnešních cenách vody vyplatí již  při malých a nepravidelných odběrech. A pokud máte z dob dávných za domem například studnu, neváhejte. Pokud není studna, může se vyvrtat vrt nebo použít blízký vodní tok či nádrž.

Jak vodárnu vybrat?

Jako při každém rozhodování i zde si dobře rozmyslete, co kupujete. Plastovou vodárnu pořídíte už od dvou tisíc, ale ze zkušeností je lepší si připlatit a koupit si něco kvalitního, co vám vydrží klidně desítky let. Všeobecně uznávanou kvalitou je značka Calpeda. Vždy je potřeba alespoň zhruba spočítat průtok vodárny a dopravní výšku. Průtok spočítáte např.  podle toho kolik lidí žije v domě, kam budete přivádět vodu a jaké spotřebiče budete zásobovat. Dopravní výška je v podstatě součet všech délek potrubí. Jak vybrat domácí vodárnu je dobře popsáno zde.

Celý článek Proč pořídit domácí vodárnu.

Doporučujeme:

Vodárna Calpeda NGXM 2 24l ležatá, 230V, Euroclean s.r.o.
Domácí vodárna Calpeda s atestem na pitnou vodu
EuroClean, s.r.o.
logo EuroClean, s.r.o.

Úprava vody a problémy spojené s úpravou a filtrací vody. EuroClean se specializuje na projekce, výrobu a dodávky technologických celků řešících nestandardní problémy investorů s vodou a vodním hospodářstvím.

 
 
Reklama