Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotace z programu Nová zelená úsporám na výrobky GIENGER

Námi dodávané výrobky - solární panely CosmoSOL a kondenzační kotle BRÖTJE jsou přihlášeny v programu Nová zelená úsporám a je možné na ně při splnění podmínek využít dotace.


  • Zahájení příjmu žádosti aktuální 1. Výzvy Nová zelená úsporám začalo 12. 8. 2013 v 10:00 hod. Ukončení příjmu žádosti bude vyčerpáním stanovené alokace nebo nejpozději do 29. 11. 2013. Žádost o dotaci může být podávána před začátkem realizace, v jejím průběhu nebo i po ukončení realizace, která proběhla po 1. 1. 2013. Dotace bude vyplacena vždy po ukončení realizace.

  • Oprávněnými žadateli jsou vlastníci rodinných domů, a to jak fyzické, tak právnické osoby.

  • Ke splnění podmínek programu je nutné doložit odborným posudkem zpracovaným oprávněnou osobou. Odborný posudek se skládá ze dvou částí - projektové dokumentace a energetického posudku.

  • Montážní firmy si mohou vyžádat nový certifikát o proškolení na přihlášené výrobky GIENGER do SVT prostřednictvím svého obchodního týmu nebo přímo u slečny Žebráčkové (email: bzebrackova@gienger.cz) Certifikát školitele je vyhotoven s hlavičkou GIENGER, jelikož ten je do SFŽP přihlášen jako dovozce za jednotlivé výrobky.
Více informací o přihlášených výrobcích GIENGER do programu Nová zelená úsporám
GIENGER spol. s r.o.
logo GIENGER spol. s r.o.

Velkoobchod - topenářská, instalační, sanitární a klimatizační technika. Holding GC SKUPINA tvoří celkem 8 společností. Sortiment: plynové kondenzační kotle, kotle na tuhá paliva a biomasu, elektrokotle, otopná tělesa, koupelnové radiátory, ohřívače, ...

 
 
Reklama