Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní jednotky s rekuperací tepla CAKE

REMAK na veletrhu AquaTherm 2016 představil nové kompaktní rekuperační jednotky CAKE pro větrání provozů s malými a středními vzduchovými výkony. Redakce TZB-info vám prostřednictvím krátkého videa nabízí hlavní odlišnost od jiných výrobků a tedy hlavní výhodu novinky.

Kompaktní jednotky s rekuperací tepla CAKE jsou určeny pro větrání ve stísněných prostorách, obvykle rekonstrukcích a projektech s drahou podlahovou plochou, do komerčních provozů s malými a středními vzduchovými výkony (500 až 8000 m3/h) s typickými parametry a požadavky na úpravu a dopravu vzduchu (provozy určené k prodeji zboží a služeb, kanceláře, restaurace, školy).

Našli jsme způsob, jak jednotky udělat ještě menší

„Kompaktní jednotky jsou velmi oblíbené, protože jsou malé a levné“, řekl na úvod redakci TZB-info na veletrhu Aqua-therm Praha 2016 k novince Ing. Vít Měrka, produktový manažer REMAK a.s. a pokračoval:
„My jsme nyní našli způsob, jak jednotky udělat ještě menší a to řádově o desítky centimetrů. Klasicky vybíráte z řady výrobků podle potřebného průtoku, příp. externího tlaku. U nás navíc definujete všechny potřebné komponenty a my podle požadavků vyrobíme zařízení na míru.“

Rekuperační jednotky CAKE jsou dodávány s možností výběru typů a parametrů použitých komponent dle požadavků konkrétního projektu v katalogovém i zakázkovém řešení, také s možností vzdáleného ovládání pomocí aplikace Remak.

 
 
Reklama