Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První den redakcí TZB-info a ESTAV.cz na veletrhu For Arch

Včera se otevřel největší stavební veletrh v ČR - FOR ARCH Praha. Oba naše portály najdete ve stánku G11 v hale 1. První redakční den byl na našem stánku plný událostí.

Veletrh FOR ARCH byl slavnostně otevřen

Na pražském výstavišti PVA mají až do soboty 19. září návštěvníci možnost seznámit se s novinkami ve stavebnictví, wellness a ve vytápění. Součástí veletrhu je i bohatý doprovodný program. Jeho součástí je i redakcí ESTAV.cz pořádaná konference o přírodních stavebních materiálech.

  • Konference "Zdravé bydlení a přírodní stavění" - pátek 18.9. 2015, kongresový sál ve vstupní hale II (vstup od parkoviště). Na ESTAV.cz si u programu můžete stáhnout vstupenku zdarma. Vstupenka platí pro celý veletrh.

První den veletrhu v bodech:

  • Na ploše přesahující 40 000 m2 se prezentuje 830 tuzemských i zahraničích firem.
  • Zahajovací ceremoniál veletrhu byl v letošním roce zároveň součástí zahájení doprovodného programu v novém reprezentativním kongresovém sále. Na zahájení navazovala Konference ředitelů projektových společností, a tak v sále přestřižení pásky největšího stavebního veletrhu tleskalo přes 1000 lidí.
  • Přestřižení pásky se ujali předseda představenstva ABF Pavel Sehnal, náměstek ministra průmyslu a obchodu Jiří Koliba, náměstek ministryně pro místní rozvoj Jan Blecha a generální ředitel ABF Tomáš Kotrč.
  • Další informace ze zahájení veletrhu FOR ARCH Praha 2015.

První veletržní den redakcí TZB-info a ESTAV.cz

Stánek G11 v hale 1 jsme koncipovali jako otevřený prostor, ve kterém jste srdečně vítáni. Vítáme Vaše názory na obsah a náměty na nová témata. V rámci stánku najdete i netpoint, kde si můžete dobít svá mobilní zařízení a využít wifi.

Pracovní návštěva z ČT

Dopoledne se na stánku natáčelo - Česká televize si vyžádala komentář k začátku topné sezóny a porovnání cen elektřiny a plynu pro nadcházející zimu s loňským rokem. Komentář by se měl objevit v hlavní zpravodajské relaci.

Ing. Jan Blažíček, TZB-info, pro Českou televizi
Ing. Jan Blažíček, TZB-info, pro Českou televizi
Ing. Jan Schindler, analytik Kalkulátoru cen energií, pro Českou televizi
Ing. Jan Schindler, analytik Kalkulátoru cen energií, pro Českou televizi

Soutěžíme o GRAND PRIX

Portál ESTAV.cz připravil informační projekt Jak koupit bydlení, který jsme přihlásili do soutěže GRAND PRIX FOR ARCH 2015. První den veletrhu tak bylo důležitým úkolem tento projekt představit porotě a zúročit tak roční práci autorského kolektivu. Držte nám palce.

Vysílání on-line z redakce - můžete být s námi i z domova

V průběhu dne k nám zavítala i řada milých návštěv. Můžete nás sledovat on-line. Těšíme se i na Vás.

 
 
Reklama