Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlašte se zdarma na konferenci ESTAV.cz na For Arch 2015

Chcete se dozvědět jak si postavit dům z přírodních materiálů? Na konferenci ESTAV.cz na veletrhu For Arch. 18. září od 10:15 se můžete potkat s architekty i projektanty a realizátory staveb ze slámy, dřeva, kamene. Konference se koná v přednáškovém sále v patře vstupní haly 2 (od parkoviště).

Návrat k přírodním materiálům není jen módní vlnou, ale trendem poslední doby. Stále více lidí se zajímá jak bydlet ve zdravém prostředí. Důležitá je i ekologičnost stavby, způsob její likvidace po dožití, zatížení pozemku a životního prostředí stavebním odpadem.

Seznamte se s přednášejícími / Registrace na konferenci / Program konference

Z přírodních materiálů si staví domy i lidé v České republice. Nejde přitom o žádné provizorní chaty, ale o hodnotnou a trvalou stavbu s kvalitní moderní a originální architekturou.

Pro kvalitní bydlení je nutný i příjemný interiér vyladěný přesně dle životního stylu obyvatel. Jak toho dosáhnout poradí zkušená designérka.

Kupujete nemovitost? Prověřte si ji díky příručce od ESTAV.cz

Pořizujete si nemovitost, dům či byt? Kupujete nemovitost k bydlení starší či novou? Víte co si před koupí ověřit? Kupte si nemovitost jako odborník! Příručka „Jak koupit bydlení“ bude představena na konferenci. Na příručce spolupracovali právníci, technici, architekti – ti všichni vám díky redakci ESTAV.cz zdarma přináší rady přehledně v jedné příručce k tisku nebo na webu.

 
 
Reklama