Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Matchmaking business meetings na For Arch 2015

Již 3. ročník Matchmaking FOR ARCH propojí díky organizovaným schůzkám přihlášené zájemce s českými či zahraničními vystavovateli. Největší stavební veletrh v Česku tak nabízí podporu českým exportérům zcela zdarma.

Zajímavé obchodní partnery, dodavatele či distributory budou mezi českými firmami hledat zástupci německých, polských, italských, španělských a dalších zahraničních stavebních podniků. Ti přijedou na letošní stavební veletrh FOR ARCH, aby se v rámci Matchmaking FOR ARCH již potřetí v řadě sešli se zájemci o expanzi na zahraniční trhy.

  • Dvacetiminutová setkání s potencionálními obchodními partnery se uskuteční 16. září mezi 10–13 hodinou v Kongresovém sále ve vstupní hale II. areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.
  • Akreditace i následná realizace setkání je zcela bezplatná.
  • Díky Matchmaking FOR ARCH v letech 2013 a 2014 už české společnosti navázaly úspěšnou spolupráci s řadou německých společností.
  • Nad letošním ročníkem opět převezme záštitu Enterprise Europe Network.

Za stejných podmínek, tedy zdarma a ve stejném čase, se mohou profesionální návštěvníci a obchodní nákupčí zapojit do programu Matchmaking business meetings (MBM). Ten je určen pro společnosti, které mají zájem navázat obchodní spolupráci, hledají dodavatele, partnery, nebo chtějí uzavřít smlouvu s českými firmami v oboru stavebnictví.
Do obchodních jednání se mohou zapojit všechny firmy, které se na webových stránkách veletrhu FOR ARCH akreditují prostřednictvím jednoduchého kontaktního formuláře.
Akreditace pro Matchmaking business meetings


Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, včetně současných veletrhů FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. Září 2015