Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH 2017 přinese řadu zajímavých soutěží a konferencí

Mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, konaný ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, nabídne i letos bohatý doprovodný program pro odborníky i laickou veřejnost.

Ve čtvrtek 21. září 2017 proběhne druhý ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB (missisya - ©Fotolia)
Ve čtvrtek 21. září 2017 proběhne druhý ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB (missisya - ©Fotolia)

K vidění bude například finální klání mladých zedníků a truhlářů v rámci Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO, a vůbec poprvé budou moci zájemci shlédnout ve speciálně vyhrazené expozici TECHNOLOGICKÉHO FÓRA – GRAND PRIX prezentace soutěžních produktů a technologií. Velmi zajímavou akcí bude také další ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB a konference KŘIŽOVATKY ARCHITEKTURY, na které jako host vystoupí špičkový mexický architekt Alberto Kalach.

Nové místo pro představení soutěžních produktů a technologií GRAND PRIX

Vůbec poprvé budou mít vystavovatelé, kteří se přihlásili do soutěže GRAND PRIX možnost zdarma představit své soutěžní exponáty nebo technologie ve speciálně připravené expozici TECHNOLOGICKÉHO FÓRA – GRAND PRIX.

Nejnovější trendy v oblasti požární bezpečnosti

Klíčovým faktorem ve stavebnictví je také požární bezpečnost, a proto se tomuto tématu bude věnovat ve čtvrtek 21. září 2017 v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH druhý ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB organizovaná největším stavebním portálem pro odborníky v ČR – TZB-info. Konference bude zaměřena na aktuální trendy požární bezpečnosti v oblasti technických zařízení budov, problematiku ocelových konstrukcí i dřevostaveb, včetně požární ochrany objektů, které jsou kulturní památkou. Registrace na konferenci zde.

Může architektura změnit svět?

Po několika letech se do odborného programu veletrhu vrací konference Křižovatky architektury, která rovněž proběhne ve čtvrtek 21. září 2017. "Obydlováním měníme naše okolí a životní prostředí, měníme i způsob, jakým svět obýváme a užíváme", komentuje hlavní téma A. Kalach, mistr mexické architektury a také host letošních Křižovatek architektury.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama