Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jediný veletrh zaměřený na dřevostavby na Moravě

První ročník veletrhu DSB - Dřevo a stavby Brno se koná od 23. do 27. dubna na brněnském výstavišti, souběžně se Stavebními veletrhy Brno. Veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno je jediným veletrhem zaměřeným na dřevostavby na Moravě a koná se s odbornou záštitu Asociace dodavatelů montovaných domů.

Co přinese veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno?

Veletrh DSB přinese ucelenou prezentaci dřevěných staveb, konstrukcí, materiálů pro dřevostavby a konstrukce, základů a opláštění pro dřevostavby. Za všechny vystavovatele můžeme například jmenovat firmy: ATRIUM, Avanta Systeme, DOMY D. N. E. S., EKOPANELY, ELK, Fermacell GmbH, MS HAUS, PRO VOBIS, QUICKHAUS, VESPER FRAMES a mnozí další. Nabídku vystavovatelů doplňuje jak doprovodný program, poradenské centrum, tak i výstava dřevěných montovaných domů ve Stavebním centru Eden 3000 v blízkosti brněnského výstaviště.

Cesta do dřevostavby – doprovodný program veletrhu DSB

Nabídku vystavovatelů DSB – Dřevo a stavby Brno doplní doprovodný program veletrhu, který můžeme souhrnně nazvat Cestou do dřevostavby. Celou stavbou budou provázet odborníci na slovo vzatí, jmenujme například pana Doc. Ing. Petra Kuklíka CSc, z Českého vysokého učení technického v Praze. První den veletrhu se zájemci dozvědí vše potřebné k rozhodnutí o stavbě dřevostavby, v druhý den pak zjistí, jak se to dělá, zdroje financování a také to, jak se v dřevostavbě bydlí. Třetí den je pak věnován oblasti, kterou můžeme nazvat jak to má vypadat

.

Poradenské centrum ADMD a VVÚD

V rámci doprovodného programu je pro všechny zájemce připraveno také poradenské centrum zaměřené na všechny oblasti dřevostaveb. Zajímá Vás technologie staveb na bázi dřeva? Chystáte si pořídit vlastní bydlení? Na co si dát pozor při výběru dodavatele Vašeho vysněného domu? Jak financovat Váš dům? Nebo jak ochránit dřevo před houbami, plísněmi či hmyzem? Na tyto a mnoho dalších odpovědí na Vaše otázky se dozvíte v poradenském centru Asociace dodavatelů montovaných domů a Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského.

Více informací naleznete na www.bvv.cz/dsb


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...