Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Software, který umožňuje bezpečnostnímu personálu reagovat rychle a efektivně na incidenty

Společnost Siemens představila Siveillance Viewpoint - inovativní prvek portfolia PSIM

Siveillance Viewpoint divize Building Technologies společnosti Siemens kombinuje v jedné platformě disciplíny požární a fyzické bezpečnosti. Jde o první nabídku svého druhu kombinující v integrované platformě funkce danger managementu a command and control.

Divize Building Technologies společnosti Siemens přidala do svého bezpečnostního portfolia Siveillance Viewpoint pro Řízení informací fyzické bezpečnosti (Physical Security Information Management - PSIM). Jde o první nabídku svého druhu kombinující v integrované platformě funkce danger managementu a command and control. Software umožňuje bezpečnostnímu personálu reagovat rychle a efektivně na incidenty, a to i v případě složitých infrastruktur, jakými jsou např. průmyslová výrobní zařízení.

Siveillance Viewpoint kombinuje v jedné platformě disciplíny požární a fyzické bezpečnosti

Siveillance Viewpoint kombinuje v jedné platformě disciplíny požární a fyzické bezpečnosti, čímž překonává možnosti tradičních nadstavbových systémů. Software nabízí pokročilé pracovní postupy, které pomáhají uživatelům udělat ve chvíli spuštění poplachu správná rozhodnutí, a to dokonce i ve velmi stresujících situacích. Tato supermoderní platforma automaticky vyhodnotí prioritu poplachů a rozčlení je do událostí, což umožní uživatelům provést požadovaná opatření smysluplně a správně. Díky korelaci informací ze všech subsystémů nabízí software jasný a strukturovaný přehled veškerých událostí i detektorů. Systém navíc využívá georeferenčních údajů a umožňuje tak lokalizaci jednotlivých detektorů v trojrozměrném prostoru, díky čemuž lze získat povědomí a kontrolu nad situací.

Jednoduchost integrace umožňuje využívat stávající strukturu

Siveillance Viewpoint je navržen jako otevřená a flexibilní integrační platforma. To znamená, že každý typ subsystému, včetně těch od jiných výrobců než je Siemens, může být přidán prostřednictvím modulu OIS (Open Interface Services) a standardních rozhraní. Jednoduchost integrace umožňuje využívat stávající strukturu a disciplíny po celou dobu jejich životnosti a chrání tak zákazníkovy investice, jelikož se systém bezproblémově rozrůstá spolu s měnícími se zařízeními zákazníka. Všechny disciplíny mohou být zároveň kompletně ovládány z jediné platformy PSIM.

SW je vhodný pro kompexy budov od průmyslu, přes školství, administrativu i pro dodavatele energií

Siveillance Viewpoint je vhodný zejména pro rozsáhlé infrastruktury nebo komplexy budov s rozmanitým využitím, jako jsou např. průmyslové provozy, vzdělávací a výzkumné organizace, společnosti s více provozovnami, dodavatelé energií a administrativní budovy.

Efektivní nakládání s incidenty pomocí pokročilé platformy systému řízení informací fyzické bezpečnosti zvyšuje nejen bezpečnost, ale také minimalizuje rizika, přerušení provozu a s tím související náklady.

Siveillance Viewpoint divize Building Technologies společnosti Siemens kombinuje v jedné platformě disciplíny požární a fyzické bezpečnosti
Siemens - Bezpečnost je důležitější než kdykoliv předtím. Siveillance Viewpoint divize Building Technologies společnosti Siemens kombinuje v jedné platformě disciplíny požární a fyzické bezpečnosti

Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...