Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vstup pro členy CTI ČR na konferenci Požární bezpečnost staveb

CTI ČR nabízí svým členům možnost zdarma se zúčastnit konference Požární bezpečnost staveb, které se koná na veletru For Arch Praha 21.9.2016. CTI ČR se veletrhu 20.-24.9.2016 účastní i vlastním stánkem.

Vážení členové Cechu topenářů a instalatérů České republiky,
srdečně Vás zveme jako odborný a mediální partner veletrhu FOR THERM 2016 na stánek Cechu topenářů a instalatérů České republiky v termínu 20.-24.9.2016, do areálu PVA EXPO PRAHA, na adrese Beranových 667, Praha 9 – Letňany, hala 7.
Stánek CTI ČR najdete v hale 7 pod číslem C02.

Dále vás v rámci doprovodného programu FOR ARCH Praha zveme na:

Konferenci požární bezpečnost staveb 21.9.2016 - pro instalatéry informace z oboru a užitečné kontakty

TZB–info, člen našeho cechu pořádá dne 21.9.2016 (středa) na FOR ARCH Praha, výstaviště Letňany konferenci Požární bezpečnost staveb a nabízí členům CTI ČR omezený počet vstupenek zdarma Na konferenci je třeba se předem přihlásit (do poznámky uveďte "člen CTI ČR").
Záštitu nad konferencí převzaly HZS ČR, NPÚ ČR, ČKAIT, IFMA CZ.
Konference je určena odborníkům, stavařům, hasičům, památkářům, specialistům pro požární zabezpečení budov, instalatérům a technikům příbuzných oborů.

Takovou mediální zajímavostí z programu je přednáška Akad. arch. Davida Vávry o spolupráci architekta a specialistů na požární zabezpečení při rekonstrukci divadla v Kladně a ukázka dronů pro videodetekce požárů.
V prvním bloku konference je přednáška hasičů, památkářů, architekta a technika. Mimo jiné se bude mluvit právě o rekonstrukci divadla v Kladně. Do druhého bloku jsme směřovali přednášky o stavebních opatřeních pro požární bezpečnost, zatímco třetí blok je o prvcích aktivní ochrany, tj. sprinklerech, hlásičích a hasících přístrojích.


"Konference je určena odborníkům a instalatéři jsou jedním z článků procesu realizace požárního zabezpečení staveb. Věříme, že konference se pro členy CTI ČR stane vítanou příležitostí pro rozšíření znalostí a získání zkušeností a kontaktů ze souvisejících profesí, se kterými na stavbě pak musí spolupracovat. I proto nabízíme členům CTI ČR v rámci dlouhodobé spolupráce vstup zdarma. Těšíme se na viděnou.", říká říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a ESTAV.cz.

Konferenci „Jak koupit bydlení“ - pro instalatéry dobré informace i reklama

pořádá ESTAV.cz, pátek 23.9.2016 na FOR ARCH Praha, výstaviště Letňany, vstup zdarma
Podkladem pro konferenci je příručka Jak koupit bydlení, která je ke stažení zdarma na ESTAV.cz a měl by ji mít v ruce každý, kdo uvažuje o koupi domu nebo bytu. Je totiž zápisníkem s připravenými otázkami. Nikdo přeci nechce kupovat zajíce v pytli. A přesto se tak často děje, protože nevíme na co a jak se zeptat. Změňme to nyní. Nástroj k tomu je zdarma. Na konferenci bude možnost diskutovat s autory, tj. zeptat se na celou řadu dalších věcí.

"Důvodem proč doporučit účast členům CTI ČR je kromě případů, kdy si sami kupují byt nebo dům, také to, že se bude mluvit i o vytápění, vodě, regulaci, potrubí a nákladech na provoz, o kterých by se mělo před koupí rozhodně hovořit. Členové CTI mohou nejen přispět do diskuse, ale sami si udělat reklamu na své zkušenosti, pro svou firmu," říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a ESTAV.cz

Poukaz na čestnou vstupenku na veleltrhhu FOR ARCH Praha 2016, která vám umožní vstup na veletrh zdarma bez nutnosti jít k pokladnám Vám zašleme elektronicky 10.9.2016.

Těšíme se společně na viděnou na veletrhu FOR THERM 2016. Cech topenářů a instalatérů ČR



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...