Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAG je partnerem konference Protipožární bezpečnost staveb

Konference se uskuteční v rámci doprovodného programu veletrhu FOR ARCH 21. září 2016 v areálu PVA EXPO Praha-Letňany.

Konference, která je určena především jako místo setkání odborníků napříč obory, se věnuje požárně bezpečnostním řešením stavby, prvkům aktivní ochrany a požadavkům na facility management. Program konference je rozdělen do tří tematických bloků: komplexní činnost v oblasti požární bezpečnosti, stavební konstrukce a technické systémy a požární prevence jako součást systému. Společnost CAG si připravila vlastní přednášku Dveře a zárubně CAG s požární odolností jako důležitá součást protipožárního zabezpečení staveb. Naše prezentace se věnuje tématu použití různých typů dřevěných dveří a zárubní s požární odolností, jejich druhům, značení, certifikaci, odborné montáži a revizím.

Pozornost bude zaměřena také na protipožární bezpečnostní dveře, využití dveří s nadsvětlíkem a bočním světlíkem jako protipožárních prosklených stěn v interiéru a bude rovněž promítnuto video se záběry ze zkoušky z autorizované zkušebny. Přednáška CAG se uskuteční v kongresovém sále VH2 cca od 12:45 hod. Těšíme se na Vás. Bližší informace o konferenci, jejímž pořadatelem je odborný portál TZB-info.



CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 
Reklama