Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fermacell hlavním partnerem 19. ročníku konference požární ochrany Červený kohout

Dům techniky České Budějovice ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje pořádá 30. a 31. března v konferenčních prostorách Wellness hotelu Frymburk 19. konferenci požární ochrany s mezinárodní účastí „Červený kohout“.

Hlavním partnerem konference je společnost Fermacell. Na konferenci vystoupí v rámci programu i Ing. Jaroslav Benák, vedoucí technického oddělení Fermacell. Obsahem jeho příspěvku bude premiéra významné novinky v nabídce společnosti – protipožárních desek AESTUVER.

Ještě před zahájením konference Ing. Jaroslav Benák mluvil o postavení novinky v sortimentu firmy a oblastech jejího využití.

„Účastníci konference nás znají, opakovaně jsme byli podobně jako letos mezi hlavními partnery této akce a proto ví, že Fermacell je jako výrobce vysoce odolných protipožárních desek jednou z předních značek v oblasti požární ochrany staveb. Naše portfolio řešení tak dnes i díky novým deskám AESTUVER nabízí například protipožární obklady nosných stěn, stropních a střešních konstrukcí, řešení bezpečného provedení únikových a zásahových cest, požární bezpečnost těsnění spár a dilatačních spár či řešení speciálních konstrukcí.“

Protipožární desky AESTUVER splňují požadavky nejvyšší kategorie použití typu X podle ETAG 018-1 a mohou být bez problémů použity v exteriéru a zatíženy povětrnostními vlivy.

Odborný program je rozdělen do dvou konferenčních dnů a je směřován do všech oblastí požární ochrany s cílem jeho přiblížení praxi tak, aby účastníci konference mohli poznatky využít přímo ve svém profesním životě.

Pozvánku na konferenci Červený kohout 2016, která je zařazena do seznamu celoživotního vzdělávání ČKAIT, si můžete stáhnout zde.



Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama