Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradiční český výrobce kotlů na biomasu značky VERNER pomáhá po letošních povodních

Zákazníkům, kteří prokáží, že mají trvalé bydliště v postižené oblasti, nabízíme zprovoznění poškozeného kotle značky VERNER pouze za nákladovou cenu a to jak na potřebné náhradní díly, tak i na práci našich servisních specialistů.

Povodně 2013 – VERNER a.s. pomáhá, přidejte se také!

Tradiční český výrobce kotlů na biomasu značky VERNER pomáhá při odstraňování škod po letošních povodních. Spolu s dětským oddílem Šotek jsme materiálně podpořili podkrkonošskou vesnici Rudník. Společnost nabízí pomoc i zákazníkům v ostatních postižených oblastech. Zákazníkům, kteří prokážou, že mají trvalé bydliště v postižené oblasti, nabízíme zprovoznění poškozeného kotle značky VERNER pouze za nákladovou cenu a to jak na potřebné náhradní díly, tak i na práci našich servisních specialistů.

"Cítíme odpovědnost vůči regionu, kde působíme. Proto jsme se rozhodli materiálně podpořit jednu z nejvíce poškozených obcí z Podkrkonoší", řekl Petr Mošna, generální ředitel společnosti VERNER a dodává: "Tímto bychom rádi vyzvali i další firmy a jednotlivce, aby jakkoli podpořili oblasti zasažené povodněmi."


Obec Rudník, červen 2013, foto Verner

O společnosti

VERNER a.s. je českou moderní společností, která se již od svého vzniku v roce 1992 specializuje výhradně na vývoj a výrobu technicky nadstandardních topných systému pro spalování biomasy. Firma trvale působí na trhu v České republice i v zahraničí. Sídlo a výrobní prostory firmy jsou od počátku svého vzniku v Červeném Kostelci. Výrobky značky VERNER vždy velmi pozitivně ovlivňují využití biomasy v ČR. Již v roce 1992 uvedla společnost na trh první zplyňovací kotel na dřevo. Dále například i první kombinovaný kotel na pelety a dřevo nebo první automatický kotel na agropelety.


V Červeném Kostelci 6.6.2013

 
 
Reklama