Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Marcela Ramešová, úklidová pracovnice ISS, oceněna na globální konferenci v Orlandu

Marcela Ramešová byla za odvahu a obětavost nominována do interní soutěže ISS Jablko, vybrána mezi 3 finalisty s podobně úžasnými příběhy, jež byli následně pozvaní na globální konferenci ISS do Orlanda v USA a nyní nominována při FM Awards 2016 v kategorii Osobnost roku.

Lidé jsou klíčem k úspěchu celé společnosti.

FM Awards 2016 nominace Osobnost roku: Marcela Ramešová, ISS Facility Services s.r.o.
FM Awards 2016 nominace Osobnost roku: Marcela Ramešová, ISS Facility Services s.r.o.

V ISS věříme, že skvělé služby mohou poskytovat jedině skvělí lidé. Vše závisí na jejich pozitivním přístupu, vysoké výkonnosti a znalosti potřeb klienta, které následně dokáží proměnit v pozitivní zkušenost zákazníka, a tím nám napomáhají budovat dlouhodobé partnerské vztahy založené na vzájemné důvěře.

Strhující lidský příběh

V ISS si takových lidí velice vážíme a snažíme se je podporovat a rozvíjet. Jedním aktuálním příkladem je příběh paní Marcely Ramešové, která je u ISS již třetím rokem a uklízí prostory v Unipetrolu v Litvínově. Svou práci odvádí více než svědomitě a navíc vždy s úsměvem. Její ochota a vstřícný přístup se nezměnily ani ve chvíli, kdy část závodu Unipetrol zachvátil požár. Právě naopak, místo toho, aby se se nechala evakuovat s ostatními, zůstala a pomáhala hasičům na místě.
Po dobu pěti dní obstarávala jídlo, pití, hygienický materiál, potřebný úklid, pomáhala s organizací dopravy atd., a to vše nad rámec svých pracovní povinností.
Za její odvahu a obětavost byla nominována do naší interní soutěže ISS Jablko, kde se svým strhujícím příběhem následně vyhrála za celý region východní Evropy. Tím tak byla vybrána mezi 3 finalisty s podobně úžasnými příběhy, jež byli následně pozvaní na globální konferenci ISS do Orlanda, USA.

Ocenění v USA

Paní Ramešová tak díky ISS poprvé letěla letadlem a rovnou přes půl zeměkoule až do Ameriky, byla ubytována v Disney resortu, každý den se účastnila zajímavých výletů a prohlídek a na závěr samozřejmě nechybělo slavnostní poděkování všem finalistům za jejich ohromné činy.
Jak sama paní Ramešová pověděla, bylo to pro ní jako sen, který se stal skutečností. A my jsme rádi, že jsme jí k naplnění tohoto snu mohli pomoci. Jsme nesmírně pyšní na to, že máme v našem týmu tak skvělé lidi a je nám ctí, že jim na oplátku můžeme plnit jejich sny. Příběh nejen paní Ramešové, ale všech finalistů, jsou příkladem toho, že i z maličkosti, kterou si člověk na začátku třeba ani neuvědomuje, může vzniknout něco velkolepého, nezapomenutelného a úctyhodného. A my jsme vděční za to, že u toho můžeme být.

Finalisté soutěže ISS Jablko: Srikumar Madhavan, Roy Osarogiagbon, Marcela Ramešová

Ocenění na galavečeru FM Awards 2016

Příběh paní Ramešové pro porotu hodnotící přihlášené projekty a osobnosti představoval podstatu facility managementu - služba lidí pro lidi. Nominace paní Ramešové v kategorii Osobnost roku na slavnostním galavečeru je důkazem, že pokud člověk najde smysl své práce, dělá ji dobře, pak se také najdou i ti, kteří ji ocení. Gratulujeme a přejeme hodně úspěchů v pracovním i osobním životě.




FM Awards 2016, Praha Staroměstská radnice. Vlevo: společné foto nominovaných a oceněných, Vpravo: kategorie Osobnost roku.

ISS byla založena v dánské Kodani v roce 1901 a dnes je nejvýznamnějším světovým dodavatelem v oblasti Facility Services a globálním lídrem v oblasti Integrovaných Facility služeb.
ISS charakterizují mnoholeté zkušenosti vyvíjením nových metod a technologií, stejně jako vysoká úroveň řízení služeb v celém jejich spektru. V České republice je firma ISS přítomna od roku 1996 a pracuje pro ni přibližně 4.500 zaměstnanců, kteří zajišťují služby pro více než tisíc zákazníků.

 
 
Reklama