Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Významné ocenění asociace IFMA v rukou společnosti ATALIAN

Každoroční akce s názvem Týden Facility managementu se tentokrát nesla v duchu motta „Přidaná hodnota Facility managementu“. Také tento, již patnáctý ročník, přinesl všem zájemcům o perspektivní obor Facility management bohatý program, jehož vrcholnou akcí byla konference IFMA CZ dne 10. 11. 2015 spolu se slavnostním večerem a udělováním cen FM AWARDS 2015 téhož dne.

V rámci udělování cen FM AWARDS se každoročně vyhlašují vítězové v kategoriích Osobnost roku, Projekt roku a Studentská práce roku.

Letošní ročník se od těch předchozích ale v jednom lišil. IFMA udělila speciální ocenění panu Pavlu Novotnému, zakladateli společnosti JANA (později TFN a nyní ATALIAN) za významný přínos, nezměrné nadšení a nevšední působení v oblasti Facility managementu.

„Velice si této ceny od respektované asociace profesionálů v našem oboru vážím. Je to pro mě určité potvrzení, že svou práci již více než 25 let asi dělám dobře a s těmi správnými lidmi, bez kterých bych toto ocenění nezískal. Nevnímám to jako ocenění jen mé osoby, ale spíše celé společnosti, kterou jsme s kolegy vybudovali. Jsem rád, že to, co děláme, má smysl,“ vyjadřuje se Pavel Novotný.

Za celou společnost ATALIAN panu Novotnému gratulujeme a dodáváme, že za nás si tuto cenu opravdu zaslouží.








ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...