Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na online uvedení nové verze Allplan

S BIM systémem Allplan Engineering pro stavební projekci vytvoříte modely, prováděcí výkresy, výkresy tvaru nebo podrobně navrhnete výztuž s vysokou přesností. Online webinář Allplan se koná 24. 10. 2017.

Allplan Engineering 2018 - transfer dat se statickým softwarem SCIA Engineer v jednom kroku
Allplan Engineering 2018 - transfer dat se statickým softwarem SCIA Engineer provedete stisknutím tlačítka

Automaticky získáte spolehlivé výkazy výměr a množství materiálů a snížíte riziko výskytu chyb v projektech. Kdykoliv se můžete rozhodnout mezi prací v 2D nebo 3D podle potřeby.

Řešíte i statiku? Ve statických programech musíte často znovu vytvořit 3D model. S verzí Allplan Engineering 2018 je transfer dat se statickým softwarem SCIA Engineer vyřešený v jednom kroku stisknutím tlačítka. Tím odpadá export a import modelů nosných systémů. Přímé napojení na software SCIA Engineer výrazně ulehčuje souhru mezi konstrukcí a statikou a tím ulehčuje spolupráci v kanceláři inženýrů.

Přihlaste se na online webinář Allplan 2018!


Allplan Česko s.r.o.
logo Allplan Česko s.r.o.

Společnost ALLPLAN jako globální poskytovatel BIM řešení pro AEC průmysl pokrývá celý proces plánování a výstavby od počátečního návrhu až po plánování realizace stavby a prefabrikovaných konstrukcí. Díky pracovním postupům vytvářejí uživatelé dokumenty ...

 
 
Reklama