Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dasbach Smits je nový správce NC Metropole Zličín

Commerz Real, majitel Metropole Zličín, jmenoval Dasbach Smits jako novou správcovskou společnost pro toto své pražské nákupní centrum.

Od 2. srpna 2017 je Dasbach Smits prostřednictvím své společnosti Star Management Prague odpovědný za správu Metropole Zličín.

Dasbach Smits je investiční, poradní a správní společnost.

Dasbach Smits je společnost založená v roce 2015 panem Ronaldem Dasbachem, který v letech 2002 až 2015 zastával pozici výkonného ředitele společnosti Multi Developement pro střední a východní Evropu. Pod jeho vedením bylo v tomto regionu vybudováno mnoho obchodních center v celkové investiční hodnotě přes 1,3 miliard eur.

Metropole Zličín

Metropole Zličín se svými 55 000 m2 prodejní plochy patří mezi největší a nejúspěšnější obchodní centra v České republice. Od svého otevření v říjnu 2002 vytváří společně se sousedními obchodními zónami IKEA a Globus silnou regionální maloobchodní destinaci.
Metropole Zličín se nachází na západním okraji Prahy a patří mezi největší a nejoblíbenější nákupní a zábavní centrum. Ročně ho navštíví přes 7 milionů lidí. Záměrem developera bylo vybudovat první centrum „druhé generace“ v České republice, tedy nákupní centrum, ve kterém není hypermarket stěžejním nájemcem.

  • Developer / Investor: Portland Trust Developments IV. s.r.o.
  • Stávající majitel: Commerz Real Investmentgesellschaft mbH
  • Správa centra: Star Management Prague No. 1 s.r.o.

 
 
Reklama