Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní bydlení s praktickými zkušenostmi na konferenci SMART HOME & perspektivy IoT

Přijďte se inspirovat na Konferenci SMART HOME & perspektivy IoT, 19. 9. 2017 v Praze. Zjistěte, čím si můžeme zjednodušit život v inteligentním domě.

Jak se chytře postavit k přípravě projektu chytré elektroinstalace? Na tuto a další otázky odpoví konference Smart home & Perspektivy IoT, 19. 9. v Praze
Jak se chytře postavit k přípravě projektu chytré elektroinstalace? Na tuto a další otázky odpoví konference Smart home & Perspektivy IoT, 19. 9. v Praze

Chytré bydlení z pohledu projektanta, dodavatele, realizátora i uživatele vám přináší 3. ročník konference Smart home & Perspektivy IoT, která se koná 19. 9. 2017 v Praze. Konference akreditována ČKA a je určena těm, kteří se tvorbou moderního bydlení zabývají, zvláště pro architekty a projektanty.

Hlavní tematické bloky:
  • 09:00 – 11:15 | Blok 1 : SMART HOME & PERSPEKTIVY IOT
  • 11:15 – 13:00 | Blok 2 : INSPIRACE V REALIZACÍCH
  • 13:45 – 16:00 | Blok 3 : ZKUŠENOSTI PRO VAŠE PROJEKTY

Můžete se těšit například na bezdrátovou sadu pro chytré bydlení „Dům pod palcem“ od společnosti ELKO EP, s.r.o. nebo kompaktní interkom „2N® Helios IP Solo s kamerou“ od společnosti 2N Telekomunikace, a.s. a jiné hodnotné ceny. Účastí na konferenci získáte jako bonus vstupenku na veletrh ForArch od pořadatele veletrhu ABF, a.s.

Přidejte se k tvůrcům chytrého bydlení a nepromeškejte příležitost být o krok napřed! Registrujte se včas!

Konference bude inspirací také pro architekty či projektanty, kteří se chtějí zapojit do soutěžní přehlídky chytrého bydlení a prostor „SMART SPACE & LIVING“, s uzávěrkou přihláškové dokumentace k 30. 11. 2017.

 
 
Reklama