Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Týden levného AutoCADu LT - zlevnili jsme o 30%

Využijte krátkodobé akce k nákupu zvýhodněné subscription licence AutoCADu LT 2018 nebo BIM aplikace Autodesk Revit LT 2018. Pouhý týden, do 21. června, nabízíme na CAD eShopu slevu 30 %.

Využijte krátkodobé akce k nákupu zvýhodněné subscription licence oblíbených CAD aplikací Autodesk řady LT. Pouhý týden, do 21. června, nabízíme prostřednictvím CAD eShopu nejnovější verze aplikací AutoCAD LT pro Windows nebo MacOS, Revit LT a Inventor LT (a jejich sad LT Suite) se slevou 30 %.

Autodesk AutoCAD LT je světově nejpopulárnější CAD aplikace, nejlevnější CAD software 100% kompatibilní s DWG formátem AutoCADu. Autodesk Revit LT je 3D BIM aplikace umožňující snadno vstoupit do světa moderních projekčních BIM technologií.

Akční ceny ročních i víceletých licencí AutoCADu LT 2018 se Subscription, včetně plné podpory a bonus nástrojů CS+, tedy i nadstavby CADstudio LT Extension, najdete v eShopu CAD Studia.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama