Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stěhování firmy? Pozvěte si k němu pomocníky

Sencor pro tyto účely nabízí nejen kabely, svítilny, přepěťové ochrany, držáky na různé audio a video sestavy, ale také čistící sadu, s níž po stěhování vše doladíte k dokonalosti.

Přepěťová ochrana Sencor SSP 580
Přepěťová ochrana Sencor SSP 580

Při sestavování nábytku nebo při přesouvání nepotřebných věcí do sklepních prostor jistě využijete nejen svítilnu, ale také čelovou svítilnu Sencor SLL 58, která váží pouhých 27 gramů, i přesto skvěle svítí a její dosvit je až pět metrů. Pro práci v extrémnějších podmínkách raději zvolte svítilnu Sencor SLL 82, která je nepotopitelná, voděodolná a rezistentní vůči pádu až z 1 m výšky.

Při stěhování jistě využijete také HDMI kabel, například Sencor SAV 166-025, který je ideální pro připojení TV či projektorů s DVD přehrávačem, zesilovačem atd. Pro bezpečí vašich spotřebičů využijte přepěťové ochrany Sencor SSP 580 s funkcí Master, díky které můžete mimo jiné snížit náklady na vaše spotřebiče.

V rámci stěhování se nejednou umažete jak vy, tak i vaše spotřebiče. I na to Sencor myslel a do start-up setu zařadil také čistící sadu SCL 2200.

Pokud při stěhování přemýšlíte nad umístěním televize, projektoru nebo reproduktorů, vezměte v potaz držák. Například značka Stell nabízí držáky pro všechny typy spotřebičů.

 
 
Reklama