Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH 2017 přinese řadu významných novinek

Na letošním mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH, který se konal v areálu PVA EXPO PRAHA ve dnech 20. až 24. září, se představilo celkem 841 vystavovatelů a jejich expozice si prohlédlo více než 71 tisíc návštěvníků.

Příští ročník veletrhu, jehož přípravy už jsou v plném proudu, přinese sloučení všech souběžných veletrhů pod jednu značku a zároveň také nový obor věnovaný systémům ochrany budov. Další velkou novinkou bude dvoudenní TECHNOLOGICKÉ FÓRUM určené zástupcům státní správy a samosprávy, investorům, projektantům a architektům.

FOR ARCH 2017 se zaměří na oblast zabezpečovací techniky

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2017 se uskuteční od 19. do 23. září v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA v Praze-Letňanech a zaměří se na svůj nový obor zabývající se aktuálními trendy a technologiemi v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov, bezpečnostními službami a v neposlední řadě také stále aktuálnějšími informačními technologiemi a kybernetickou ochranou. Vedením tohoto oboru byla pověřena Dita Štěpánová. Svým obsahem nahradí veletrh FS Days (Prague Fire & Security Days), který se jako součást veletrhu FOR ARCH objevil letos naposledy.

Souběžné veletrhy budou sloučeny pod jednu značku

Spolu s novým tématem se pro příští ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH plánují také velké organizační změny. Veletrh už totiž nebude rozdělen podle oborů na souběžné veletrhy FOR STAV, FOR THERM, FOR WOOD a BAZÉNY, SAUNY & SPA., ale dojde naopak k jeho spojení do jednoho celku, který všechna dosavadní témata zastřeší pod jedním jménem. Toto rozhodnutí povede jednak k posílení značky FOR ARCH a zároveň poslouží široké veřejnosti ke zpřehlednění obsahu pořádané akce. Veškeré doprovodné materiály tak budou pro návštěvníky připraveny v jednotném grafickém provedení, což v rámci veletrhu pomůže k mnohem snadnější orientaci.

Připravované dvoudenní fórum představí nejnovější stavební technologie a jejich využití

Již nyní se také můžete těšit na zbrusu nové dvoudenní TECHNOLOGICKÉ FÓRUM, které vznikne ve spolupráci s portálem TZB-info. Bude se jednat o neformální setkání odborníků se zástupci státní správy a samosprávy, které si klade za cíl napomoci obcím využít moderní technologie k úsporám, rozvoji a efektivní údržbě, a zprostředkovat kontakty s techniky, projektanty a architekty. Ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj, Ministerstvem průmyslu a obchodu a Ministerstvem životního prostředí budou nejprve představeny dotační programy pro nadcházející roky a následně na tyto informace navážou přední výrobci z oboru stavebnictví, využití vody, elektrotechniky, zabezpečení a vytápění, kteří investorům v krátkých intervalech představí nejnovější technologie a produkty a jejich možné využití.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama