Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Týden FM se bude konat 7. až 11. 11. 2016 v Praze

Již příští týden se bude konat prestižní akce oboru facility management v ČR. Tradiční Týden FM s mezinárodní účastí proběhne od 7. listopadu a přinese konferenci, exkurzi i tématická pracovní setkání.

Prohlídka Obchodního centra QUADRIO

Týden FM začne v pondělí 7. listopadu, kdy se nabízí možnost prohlídky Obchodního centra QUADRIO na adrese Spálená 2121/22, Praha 1. Quadrio se nachází v samém srdci české metropole a propojuje nabídku špičkových kanceláří a obchodní centrum se zázemím pro odpočinek a volný čas. Atraktivní poloha na centrálním dopravním uzlu, moderní architektura a vysoká kvalita služeb splňují současné nároky na pracovní prostředí a životní styl.
Začátek prohlídky tohoto atraktivního objektu je od 16,00 hodin.
Organizuje IFMA CZ společně se společnostmi CPI Propetry Group, Cushman & Wakefield, Mark2 Corporation Czech


Ilustrační obrázek z článku o QUADRIO









Mezinárodní konference IFMA CZ s mottem „SMART FACILITY MANAGEMENT”

V úterý 8. listopadu patří hned dvěma významným událostem – mezinárodní konferenci IFMA CZ s mottem „SMART FACILITY MANAGEMENT”. Program bude zahájen v 8,30 hodin ve velkém sále hotelu Ambassador – Zlatá husa na Václavském náměstí, kde se letos můžete těšit na přednášky českých i zahraničních hostů.

Společenský večer s vyhlášením soutěže a předáním cen FM AWARDS 2016

Po skončení konference bude úterní program pokračovat v 19,00 hodin společenským večerem s vyhlášením soutěže a předáním cen FM AWARDS 2016 v prostorách Rezidence primátora hl. m. Prahy na Mariánském náměstí.

Fórum „Základy BIM pro investory“ a workshop „Zadávací kritéria výběrového řízení nákupu FM služeb"

Středa 9. listopadu bude rozdělena na dvě části, které poběží současně, budete si tak moct vybrat téma, jež Vás více zajímá. Prvním z nich je fórum pod názvem „Základy BIM pro investory“, které se bude konat od 9,00 do 16,00 hodin v prostorách Nadace ABF na Václavském náměstí 833/31 (průchod), Praha 1
Organizuje IFMA CZ, Nadace ABF, GRAITEC, AUTODESK.

Druhým pak je workshop s titulem „Zadávací kritéria výběrového řízení nákupu FM služeb“ v prostorách Hotelu Ambassador – Zlatá husa na Václavském náměstí v době od 9,00 do 13,00 hodin
Organizuje IFMA CZ

Čtvrtek 10. listopadu a pátek 11. listopadu jsou vyhrazeny pro případné programy partnerů asociace.

REGISTRACE NA JEDNOTLIVÉ AKCE


 
 
Reklama