Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FSDays 2016 překvapí novinkami

Ve dnech 20. – 24. 9. 2016 se pozornost v oblasti bezpečnosti soustředí do pražských Letňan. Již 8. ročník mezinárodního bezpečnostního veletrhu PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 neboli FSDays 2016 se uskuteční v PVA EXPO PRAHA opět souběžně s největším stavebním veletrhem FOR ARCH.

Na výstavní ploše 1.200 m2 se letos představí nejnovější technologie z oborů fire&security, IT bezpečnosti, integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací.

Nejnovější trendy a postupy v protipožární ochraně, mechanické a elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, prostředky sloužící k ostraze a ochraně objektů, systémy pro inteligentní budovy…apod. budou prezentovat zástupci významných českých i zahraničních značek.

Součástí veletrhu je již tradiční prestižní soutěž FSDays AWARD o nejlepší a nejzajímavější produkt či službu, kterou každoročně vyhlašuje organizátor veletrhu, společnost Mascotte s.r.o.

Generálním partnerem veletrhu je Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Záštitu poskytlo Ministerstvo vnitra ČR a Policie ČR. Veletrh podporuje řada významných odborných partnerů.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se veletrhu FSDays 2016 najdete na www.fsdays.cz .

 
 
Reklama