Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Software AMI pro řízení údržby ve výrobním prostředí

Specifické potřeby společností v průmyslovém prostředí v oblasti údržby umí vyřešit systém AMI – Údržba, přehledný a jednoduchý systém pro řízení pracovníků údržby.

V systému AMI - Údržba jsou evidovány stabilní zařízení tj. linky a stroje. Ty se při zadání požadavku v systému mohou dále hierarchicky členit na podrobnější úrovně opravy strojního zařízení a jeho součástí. Je možné sledovat informace o provedených opravách na zařízeních, tzn. jaké opravy byly v určitém období provedeny, kdo dané opravy prováděl a kolik času bylo na opravách stráveno. Ze systému lze generovat různé manažerské přehledy jako například grafický přehled oprav, statistiku oprav na zařízení, statistiku vyměněných dílů na zařízení, statistiku poruchovosti zařízení, statistiku oprav na zařízení po pracovnících údržby, statistiku stráveného času na opravách zařízení po pracovnících údržby, atd.

AMI mobilní aplikace
Přes mobilní aplikaci modulu Údržba mohou uživatelé zadávat, přidělovat a řešit zadané požadavky přímo z chytrého telefonu nebo tabletu. Po přihlášení k mobilní aplikaci AMI si uživatel může prohlédnout zadané požadavky k řešení, zadat nový požadavek k řešení výběrem umístění zařízení, zadat nový požadavek k řešení načtením QR kódu na zařízení a výběru části, která se má opravit, zobrazit dokumenty, fotografie a provozní informace o zařízení, vkládat přímo k požadavkům fotografie pořízené v terénu chytrým telefonem nebo tabletem.


 
 
Reklama