Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy FOR ARCH a FS Days představí novinky zabezpečovací techniky profesionálům i široké veřejnosti

V pořadí již osmý ročník veletrhu FS Days (Prague Fire and Security Days), zaměřený na nejnovější trendy v zabezpečovací a protipožární technice, se opět uskuteční koncem září souběžně s veletrhem FOR ARCH v Praze-Letňanech.

Své si zde ovšem najdou také zájemci o oblast počítačové a kybernetické ochrany, bezpečnosti v dopravě, protipovodňových systémů a pomůcek pro záchranáře. Veletrh bude rozdělen na části BUSINESS pro odborné návštěvníky a HOME pro širokou veřejnost.

I letos se v areálu PVA EXPO PRAHA představí ve dnech 20. až 24. září na veletrhu FS Days (Prague Fire and Security Days) nejnovější trendy v oborech protipožární ochrany, zabezpečení, ostrahy a ochrany objektů, včetně systémů pro inteligentní budovy. Kromě toho se mohou na horké novinky těšit i zájemci o počítačovou a kybernetickou ochranu, bezpečnost v dopravě, protipovodňové systémy a pomůcky pro záchranáře.

Ve středu 21. září se v rámci veletrhu FOR ARCH uskuteční konference Požární bezpečnost budov pořádaná odborným internetovým portálem TZB-info, která se svým profilem snaží vytvořit místo k setkání specialistů napříč obory. Proto se vedle novinek v normách na ochranu budov a tomu odpovídajících stavebních řešení bude zabývat například také vlivem větrání na odvod tepla a kouře, požárními vodovody a bezpečnostními prvky výtahů. Nepůjde však vždy jen o technická řešení jako taková, ale i o provoz a údržbu těchto zařízení v rámci facility managementu. Konferenci zahájí Ing. Eva Polatová, bezpečnostní ředitelka Národního památkového ústavu, zástupce ministerstva vnitra z generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru, a Ing. arch. David Vávra, který je autorem architektonického projektu rekonstrukce kladenského divadla, v němž byly použity moderní systémy zabezpečení.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama