Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Parkování - jeden z klíčových faktorů při výběru kanceláří

Více než rok trvá rekonstrukce Harrachovského paláce vedle známé Jindřišské věže. Nabízí luxusní kanceláře v historickém prostředí.

Dokončení moderní přístavby k barokní budově je plánováno na letošní srpen. Kromě luxusních kanceláří s historickou štukovou výzdobou nabízí Harrachovský palác obchodní jednotky a krátkodobé ubytování.
„Myslím, že přesně takto má vypadat moderní přestavba historické budovy v centru Prahy,“ říká Filip Veselý, jednatel společnosti OFFICE HUNTERS.

Harrachovský palác po rekonstrukci

Zájemci budou moci vybírat z atraktivních kanceláří s plochou od 130m² až po 1380m², některé z nich mají také terasu.
V nejvyšším patře komplexu se nachází osm klidných apartmánových bytů s prostornými terasami, které nabízejí výhled na střechy pražských domů.
V přízemí jsou navíc obchodní prostory od velikosti 58m² až po 491m².

Harrachovský palác disponuje zakladači s kapacitou 12 automobilů.

V atraktivní lokalitě samotného centra Prahy je velký problém s kapacitou parkovacích míst. Harrachovský palác disponuje zakladači s kapacitou 12 automobilů. Díky své poloze poskytuje dokonalé napojení na dopravní infrastrukturu.

„V současné době je nedostatečná kapacita parkovacích míst pro nájemníky prvořadým problémem a často jedním z klíčových faktorů při výběru lokality kanceláří,“ dodal Filip Veselý ze společnosti OFFICE HUNTERS, která je exkluzivním partnerem pro pronájem kanceláří v Harrachovském paláci a specializuje na prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor.




 
 
Reklama