Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejnovější bezpečnostní trendy a řešení budou k vidění na FSDays 2015 v Letňanech

V polovině září se pozornost v oblasti bezpečnosti soustředí do pražských Letňan. Ve dnech 15. – 19. září 2015 se v PVA EXPO PRAHA uskuteční 7. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb.

Jeho hlavnímu tématu BEZPEČNÁ ŠKOLA se budou věnovat nejen mnohé expozice vystavovatelů, ale i celodenní odborná konference.

Veletrh FSDays je každoročně originální přehlídkou nejnovějších trendů a postupů sloužících v protipožární ochraně, mechanických a elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, prostředků sloužící k ostraze a ochraně objektů, systémů pro inteligentní budovy…apod.

FSDays se koná již počtvrté souběžně s největším stavebním veletrhem FOR ARCH. Díky této mimořádné synergii vzniká zcela ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím. Celý komplex veletrhů každoročně navštíví více než 70.000 návštěvníků.

Generálním partnerem FSDays 2015 je Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Záštitu poskytlo Ministerstvo vnitra ČR, Hlavní město Praha a Policie České republiky. Nové informace, pohledy a zajímavosti ze světa bezpečnosti zde najdou odborní návštěvníci a přívrženci B2B sektoru, stejně tak jako široká veřejnost.

Letošní novinkou je nové členění veletrhu. FSDays BUSINESS, B2B část veletrhu, orientující se na odborného návštěvníka, je umístěna do Haly 2D. Bezpečnostní systémy pro domácnosti, rodinné domy, firmy, apod. budou prezentovat vystavující společnosti v části FSDays HOME, v hale 5A.

Vzhledem k tomu, jak důležitá je bezpečnost v současné době v oblasti školství, rozhodl se organizátor veletrhu, společnost Mascotte s.r.o., označit ji jako hlavní téma letošního ročníku. K tématu BEZPEČNÁ ŠKOLA představí svá řešení a návrhy mnozí vystavovatelé.

Tématu bezpečnosti ve školách se bude věnovat také Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA, která se uskuteční první den veletrhu, tedy 15. září 2015 od 10:00 do 16:00 hodin v letňanském výstavním areálu. Záštitu nad konferencí převzal Mgr. Jaroslav Fidrmuc, náměstek ministryně školství, mládeže a tělovýchovy a Mgr. Tomáš Zatloukal, ústřední školní inspektor. Konferenci podpořila celá řada významných profesních organizací, asociací, ale i komerčních subjektů.

 
 
Reklama