Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIM knihovny výrobků ISOVER

Isover dokončil realizaci digitálních BIM knihoven svých produktů. Jedná se o informační modely tepelných izolací Isover, které byly zpracovány pro BIM softwary Graphisoft Archicad a Autodesk Revit.

Kromě jednotlivých BIM objektů (výrobků) archivy obsahuji i přednastavené skladby stavebních konstrukcí s aplikovanými produkty Isover. Veškeré skladby jsou zpracované podle doporučení ISOVER s příslušnou certifikací a osvědčením jednotlivých konstrukčních řešení z praxe. K obsahu skladeb v jednotlivých archivech také patří připravené projektové soubory s rozpracovanými stavebními detaily doporučené výrobcem.

Celá realizace byla provedena s použitím BIM technologie a umožňuje aplikaci digitálních modelů reálných stavebních produktů při navrhování a tvorbě virtuálních modelů budov v prostředí Revitu a Archicadu.

Neznáte BIM?
Informační model budovy (anglicky Building Information Modeling nebo Building Information Management, zkráceně BIM) je digitální model budovy od projektování, přes stavbu ke správě budovy po celou dobu její životnosti.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama