Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

XIV. ročník prestižní akce Týden Facility managementu 2014

Asociace IFMA CZ si Vás dovoluje pozvat na již tradiční prestižní akci Týden Facility managementu 2014, která se koná ve dnech 10.–14. listopadu 2014 v Praze. Letošní již XIV. ročník nese motto „NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI“. Záštitu nad akcí převzala ministryně pro místní rozvoj paní Věra Jourová a Ing. Jiří Nouza, náměstek primátora hl. m. Prahy.

Letošní ročník přináší všem zájemcům o perspektivní obor Facility management bohatý program, který vyvrcholí konferencí IFMA CZ dne 11. 11. 2014 a slavnostním večerem s udělováním cen FM Awards 2014 téhož dne. Hlavní program se uskuteční v Kongresovém centru U Hájků, Praha 1. Organizátoři akce si pro účastníky připravili NOVÝ CENÍK, který naleznete na http://www.ifma.cz/index.php/cenik-tfm-2014

Svou účast na konferencích přislíbili Ron van den Weerd (NL), předseda asociace EuroFM, Viera Somorová, prezidentka SAFM a další zahraniční i čeští odborníci. Ministryně pro místní rozvoj paní Věra Jourová a Ing. Jiří Nouza, náměstek primátora hl. m. Prahy zatím předběžně přislíbili svou účast na slavnostním večeru.

Asociace IFMA CZ tímto vyhlašuje XVI. ročník veřejné neanonymní soutěže FM AWARDS 2014. Cílem soutěže je podpořit nejlepší řešení a seznámit nejširší odbornou veřejnost s významnými projekty a osobnostmi v oboru Facility managementu.

Pro letošní rok je soutěž vyhlášena pro kategorie:

  • projekt roku 2014
  • osobnost roku 2014
  • studentská práce roku 2014
  • odborná práce roku 2014

Podmínky účasti v soutěži naleznete na http://www.ifma.cz/index.php/fm-awards.

Přihlášky do soutěže včetně dokumentace zasílejte pouze přes on-line formulář na http://www.ifma.cz/index.php/nominacni-formular do 30. 9. 2014! Garantem soutěže je Ing. Roman Balogh, člen představenstva IFMA CZ.

Další program a detaily akcí budou upřesněny na webových stránkách asociace www.ifma.cz. IFMA CZ si vymezuje možnost změny programu.

Asociace IFMA CZ by ráda touto cestou vyzvala zájemce z řad odborníků Facility managementu, kteří mají zájem o účast na akci jako přednášející, aby se registrovali přes on-line formulář na http://www.ifma.cz/index.php/prednasejici-prihlaseni-prezentaci. Garantem odborného programu je Ing. Vladimíra Svobodu, člen představenstva IFMA CZ.

Představenstvo IFMA CZ se těší na setkání s Vámi na konferenci Týden Facility managementu 2014!

 
 
Reklama