Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kuchyňské úpravny vody HYUNDAI Wacortec pro úpravu pitné vody v místě spotřeby

Modelová řada HM9 se vyznačuje maximální úsporou prostoru a jednoduchou instalací. Výdej upravené vody probíhá pomocí moderního chromovaného externího výdejního kohoutku, který tvoří součást základního balení.

HYUNDAI Wacortec filtrace jsou určeny pro domácnosti, firemní kuchyňky, wellness centra a všude tam, kde je žádoucí doúprava pitné vody. Kuchyňské úpravny nepoužívají chemické látky a jsou k dostání v konfi guraci UF vhodné pro napojení na vodovodní řad ke zlepšení chuťových a pachových vlastností vody (voda nepřekračuje max. povolené limity škodlivých látek). Zařízení s polopropustnou membránou (RO) jsou určena zejména na soukromé zdroje vody (studny a vrty) a všude tam, kde je vysoké procento rozpuštěných látek zatěžujících organizmus.

MODELOVÁ ŘADA HM9 se vyznačuje maximální úsporou prostoru a jednoduchou instalací. Výdej upravené vody pomocí moderního chromovaného externího výdejního kohoutku, který tvoří součást základního balení. Možno rovněž dokoupit speciální trojcestnou baterii, která umožní kombinovaný výdej upravené vody (konzumace a vaření) a zároveň výdej neupravené vody separátní vodní cestou bez rizika kontaminace.

HYUNDAI Wacortec pro úpravu pitné vody

WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama