Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Propagace čínské provincie Anhui na Czech-Anhui business meeting

Dne 25. září 2017 se v prostorách hotelu Marriott v Praze konal Czech-Anhui business meeting, konference s delegací z čínské provincie Anhui s doprovodnou výstavou fotografií.

Průběh konference Czech-Anhui business meeting
Průběh konference Czech-Anhui business meeting

Delegace přijela do České republiky za účelem propagace této provincie, jednání s partnerským regionem - Ústecký kraj a navázání nových obchodních partnerství s českými firmami. Konference se konala pod záštitou neziskové organizace Governance Institute, která již řadu let pomáhá českým malým a středním firmám podporovat obchod, zvyšovat informovanost a odstraňovat bariéry při vstupu na asijské trhy.

Delegace z Anhui v rámci své cesty do ČR navštívila Prahu, kde byla uspořádána konference v hotelu Marriott a dva meetingy – ČVUT fakulta strojní a ČVUT fakulta elektrotechnická, druhá polovina delegace navštívila továrnu v Chebu. Dále v rámci své návštěvy delegace pokračovala do Ústí nad Labem, kde se taktéž pořádala konference.

Konference samotná byla určena pro odborníky z řad strojírenského průmyslu, pro zástupce vysokých škol, čínské medicíny, turismu a podnikatele, kteří chtějí navázat obchodní styky s Čínou. Na začátku akce bylo uzavřené jednání mezi zástupci významných českých institucí a vedoucími delegace z provincie Anhui. V rámci konference taktéž proběhla B2B jednání a networking, v rámci kterého došlo k navázání nových partnerství a diskusi o potenciálu ČR ve výše zmíněných oblastech. V rámci konference taktéž probíhala doprovodná výstava fotografií z provincie.

V Ústí nad Labem byla dále diskutována možnost spolupráce Ústeckého regionu a provincie Anhui, a to mezi představiteli delegace a zástupci Ústeckého kraje.

 
 
Reklama