Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ARMEX ENERGY ve Zlíně otevřel novou pobočku

Přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, děčínská společnost ARMEX ENERGY dnes otevřela pobočku ve Zlíně.

Přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, děčínská společnost ARMEX ENERGY dnes otevřela pobočku ve Zlíně. Jde celkově o 28. pobočku v ČR a druhou ve Zlínském kraji. Letos již ARMEX ENERGY otevřel pět nových poboček. Firma bude na novém kontaktním místě poskytovat zájemcům o změnu dodavatele energií i stávajícím zákazníkům poradenství týkající se dodávek nebo úspor energií. Díky nové pobočce ARMEX ENERGY vytvořil dvě nová pracovní místa.

Jan Vávrovec, člen představenstva ARMEX ENERGY „Otevřením nové pobočky ve Zlíně potvrzujeme náš strategický záměr budování sítě poboček po celé České republice. Naším cílem je postupně se dostat na úroveň zhruba 60 poboček po celé České republice. V současné době jsme zhruba na polovině. Naším cílem je co nejvíce se přiblížit zákazníkovi a jednat s ním napřímo. Nejdeme cestou podomních prodejců jako někteří jiní dodavatelé energií.“

Otevřením pobočky ve Zlíně ARMEX ENERGY vytvořil dvě nová pracovní místa. „Na klienty i zájemce o změnu dodavatele tu čekají vyškolení pracovníci, kteří jim poradí, jakým způsobem mohou ušetřit na energiích. Poradí jim také s tím, jak se zachovat v případě, že se kvůli nevýhodné smlouvě dostali do potíží. Na pobočce si také lidé mohou pořídit kvalitní certifikované LED žárovky za velmi zajímavé ceny,“ vysvětlil regionální manažer pro oblast Moravy Michal Duda.

ARMEX ENERGY v současné době provozuje 28 kamenných poboček, vedle Zlínského kraje také především v Jihomoravském kraji, ve středních, v severních a východních Čechách. Pobočku má také na Vysočině. ARMEX ENERGY dodává elektřinu a zemní plyn především domácnostem, ale i firmám a dalším organizacím. Letos plánuje rozšířit tento počet zhruba o čtyři tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se pohybují na úrovni 1,5 miliardy korun ročně.

 
 
Reklama