Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aleš Graf: CENTROPOL ENERGY není na prodej

V posledních dnech byl v některých médiích (Hospodářské noviny a FaktorS) citován majitel konkurenční společnosti Bohemia Energy Jiří Písařík, který měl údajně připustit, že jednal o koupi Centropolu, a že jeho zájem trvá.

Vzhledem k tomu, že naše společnost nebyla zmiňovanými periodiky oslovena, aby se k výrokům vyjádřila, tak si dovolujeme zaslat vyjádření majitele společnosti CENTROPOL ENERGY Aleše Grafa:

„V první řadě bych chtěl vyjádřit určité překvapení nad neobvyklým jednáním pana Jiřího Písaříka. Byl totiž pouze jedním z mnoha zájemců, kteří mě oslovili s nabídkou na koupi jednoho z nejúspěšnějších dodavatelů energií v ČR – CENTROPOL ENERGY. Všichni zájemci včetně pana Písaříka dostali stejnou odpověď: Centropol není na prodej. Je tedy v obchodních kruzích poněkud neobvyklé vypouštět prostřednictvím médií jakési hypotézy či zbožná přání. Zájem konkurence i investorů mě samozřejmě těší, ale vzhledem ke skvělé ekonomické kondici Centropolu a rozsáhlým plánům na další rozvoj služeb nemám v nejbližším období o prodej zájem.

 
 
Reklama