Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference k nové tarifní struktuře

Konference na téma: „Co přinese nová tarifní struktura v elektroenergetice?“ proběhne 21. ledna 2016 v Kongresovém centru Praha.

Připravovaná konference „Co přinese nová tarifní struktura v elektroenergetice?" s podtitulkem "První oficiální informace o úpravě tarifů v elektroenergetickém sektoru po téměř 15 letech a spuštění veřejného konzultačního procesu" bude prvním krokem Energetického regulačního úřadu ke spuštění informační kampaně a veřejného konzultačního procesu k nové tarifní struktuře s předpokládaným termínem spuštění od začátku roku 2017.

Konference je určena především představitelům z řad maloodběratelů, velkoodběratelů, obchodníků s elektřinou, provozovatelů distribučních soustav, výrobců elektřiny a dalším elektroenergetickým odborníkům.

V dopolední fázi bude konference zahájena představiteli Ministerstva průmyslu a obchodu a Energetického regulačního úřadu. Budou představeny informační webové stránky k nové tarifní struktuře včetně konzultačního procesu. Následovat budou informace o vzniku nové tarifní struktury (hlavní důvody a podmínky tvorby) a srovnání se zahraničím. Odpoledne konference přinese detailní informace o nové tarifní struktuře z pohledu jednotlivých účastníků trhu s elektřinou.

Datum konání: 21.1. 2016
Místo konání: Kongresové centrum Praha, ulice 5. května, Praha 4
Program konference „Co přinese nová tarifní struktura v elektroenergetice?"

 
 
Reklama