Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

M2C Space dohledové centrum posílilo o další pozice dispečerů poskytující služby facility managementu síťovým retailovým zakázkám

Společnost M2C získala v oblasti síťových retailových zakázek za poslední 2 roky silnou pozici. Zejména se jedná o služby údržby, revizí VZT, revizí bezpečnostních technologií a havarijní pohotovostní služby.

Pro správný chod přijímání požadavků od klientů i jednotlivých nájemních jednotek či provozoven využívá systém CAFM. Ten dává přehled o zadání a průběhu požadavků v koordinaci s dispečerem.

Vzhledem k poptávce a individuálnímu přístupu ke stávajícím i potenciálním klientům v době technologií a nedostatku lidských sil dispečeři tak usnadňují, plánují a koordinují práci servisních týmů. Tato pozice v rámci síťových zakázek dokáže nejen ušetřit finanční prostředky při plánování tras, ale také i lidskou sílu správným včasným přijetím požadavku a rychlou reakcí, což je při dnešní nízké nezaměstnanosti velmi důležité.

M2C Space dohledové centrum se tak v rámci FM zakázek rozšiřuje a jeho operační důstojníci budou ještě více poskytovat pro klienty služby z oblasti FM jako například dálkové odečty energie, vzdálený dohled MaR. Dispečer vzdáleného dohledu také v případě průmyslových areálů a logistických center dohlíží a reaguje reportingem a opatřeními například u automatizovaných vjezdových vrátnic.

Pracuje i s typy „blacklistů“ díky nimž je schopen odhalit a předejít nepříznivým situacím z hlediska bezpečnosti.


M2C Space dohledové centrum se v rámci FM zakázek rozšiřuje, ilustrační fotografie

M2C
logo M2C

M2C je jednou z největších společností s mezinárodní působností, nabízející široké spektrum služeb v oblasti integrovaného facility managementu. Poskytuje komplexní služby v rámci správy nemovitostí (úklid, údržba a zabezpečení) a prostřednictvím ...