Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední Aqua-therm Praha v režii Progres Partners Advertising skončil úspěchem

Vystavovatelé letos oceňovali především zvýšený počet odborných návštěvníků, které přitahovaly nejen vystavující značky, ale také zajímavý doprovodný program.

Například vůbec poprvé byly v rámci veletrhu veřejně představeny kontury dotačního programu Zelená úsporám II, a to na konferenci 5. České energetické a ekologické fórum, jež letošní veletrh otvírala. Společnost pro techniku prostředí, která byla garantem odborné konference TZB 2012, se letos zaměřila na zkušenosti z provozu solárních zařízení a provoz vytápění, klimatizace a dalších technických zařízení budov. Laickým návštěvníkům, kteří odborný veletrh využívají jako výbornou příležitost prodiskutovat své problémy s experty z praxe, byl určen den portálu tzb-info.cz s tématem energeticky nezávislého bydlení. Přednášející se snažili odpovědět na otázku, do jaké míry jsme závislí na dodavatelích energií a jaké jsou naše možnosti tuto závislost zmírnit.

Zlatou medaili Aqua-thermu Praha pro nejlepší exponáty veletrhu získala společnost Systherm za deskový výměník MODhex a společnosti Heluz za úsporný dvouvrstvý cihelný komínový systém Heluz Mini-Plast. Odborná komise, která letos zaznamenala zvýšený zájem o účast v soutěži, udělila také dvě čestná a jedno zvláštní uznání.

Agentura Progres Partners Advertising, která značku Aqua-therm na českém trhu vybudovala a pražský veletrh téměř dvacet let úspěšně rozvíjela, s organizací veletrhu pod značkou Aqua-therm letos končí. V tradičním listopadovém termínu bude agentura nově pořádat odborný veletrh VODA-KLIMA-VYTÁPĚNÍ, který má již nyní podporu Hospodářské komory ČR, Společnosti pro techniku prostředí a dalších významných asociací z oblasti technického zařízení budov.

 
 
Reklama