Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o nejlepší exponát veletrhu Aqua-therm Praha 2016 zná své vítěze!

V rámci druhého dne veletrhu Aqua-therm praha 2016 byla předána ocenění za nejlepší výstavní exponáty. Řadu z nich již znáte z našich stránek, pojďte se podívat, které to jsou.

Porota se letos rozhodla udělit tři zlaté medaile a tři čestná uznání těmto exponátům:

Radiální EC ventilátor s volně oběžným kolem ZAvblue, typ RH63V-ZIK.GG.VR byl oceněn „zlatou medailí“ za jeho vysokou účinnost, splnění nejpřísnějších kritérií evropských směrnic Eco designu, za primární technologii, která je součástí většiny vzduchotechnických jednotek.

Radiální EC ventilátor s volně oběžným kolem ZAvblue, typ RH63V-ZIK.GG.VR
Radiální EC ventilátor s volně oběžným kolem ZAvblue, typ RH63V-ZIK.GG.VR

Radiální ventilátory mají oproti současnému standardu vyšší průtoky vzduchu při menších rozměrech. Nové oběžné kolo ZAvblue je o více než 20 procent efektivnější než ostatní podobné produkty na trhu. S tímto ventilátorem je možné navrhnout zařízení generující stejný průtok vzduchu při polovičních rozměrech.

Zplyňovací kotel na dřevo ATTACK LAMBDA Touch, 20-55 kW, byl oceněný „zlatou medailí“ za sofistikovaný kotel s vysokou mírou automatického řízení i provozu včetně inovativního řešení zplyňovacího prostoru. Je v provedení zaručujícím velmi příznivý komfort pro zákazníka.

Zplyňovací kotel na dřevo ATTACK LAMBDA Touch, 20-55 kW
Zplyňovací kotel na dřevo ATTACK LAMBDA Touch, 20-55 kW

Kromě komfortního užívání kotel také splňuje nejvyšší emisní třídu podle platné evropské normy EN303-5 .

Kondenzační kotel Buderus Logamax plus GB192iT byl oceněný „zlatou medailí“ za velmi inovativní design, po technické stránce udržuje standard firmy a integruje trendy (dálková správa a ovládání), integrace prvků do jedné sestavy.

Kondenzační kotel Buderus Logamax plus GB1 92iT
Kondenzační kotel Buderus Logamax plus GB1 92iT

Nová generace topných systémů Buderus myslí i na budoucnost. Přístroj je možné rozšířit o řadu modulů a příslušenství pro splnění všech požadavků zákazníka. Výraznou předností kotle Logamax plus GB1 92iT je možnost integrace termohydraulického rozdělovače, sekundárního čerpadla a směšovače až pro dva otopné okruhy.

Automatický kotel na tuhá paliva ENBRA TP-EKO 25 je oceněný „čestným uznáním“ za litinový uhelný kotel retortového typu s automatickým podáváním paliva, splňující účinností podmínky Eko designu a kotlů 5. třídy a emisemi minimálně hodnoty 4. třídy.

Automatický kotel na tuhá paliva ENBRA TP-EKO 25
Automatický kotel na tuhá paliva ENBRA TP-EKO 25

Kotel na tuhá paliva ENBRA TP-EKO patří k nejúspornějším a také nejekologičtějším zařízením svého druhu na českém trhu. „Zaplňujeme mezeru v sortimentu naší společnosti a přinášíme českému uživateli kotel vyrobený na základě českých zkušeností v konstrukci, certifikovaný v České republice, se zázemím tradiční české společnosti v oboru topenářské techniky,“ říká Karel Vlach, generální ředitel společnosti ENBRA.

Inteligentní regulace s dotykovým barevným displejem Viessmann Vitotronic 200 (typ HO2B) je oceněná „čestným uznáním“ za plně integrované řízení kotlů s ovládáním přes internet bez nutnosti nákupu dalších komponent.

Inteligentní regulace s dotykovým barevným displejem Viessmann Vitotronic 200 (typ HO2B)
Inteligentní regulace s dotykovým barevným displejem Viessmann Vitotronic 200 (typ HO2B)

Úhlopříčka obrazovky s téměř 13 centimetry zobrazuje přehledně nový Energie cockpit, aby uživatel mohl být informován o výnosech a spotřebách. Navíc počítá výnos ze solární energie při zapojeném solárním systému a snadno zobrazí spotřebu plynu pro vytápění a teplou vodu. Dále také přehledně zobrazuje aktuální stav nabití zásobníku teplé vody.

Tepelné čerpadlo Vaillant flexo COMPACT exklusive VWF 88/4 je oceněné „čestným uznáním“ za vysokou energetickou účinnost a kvalitu provedení výrobku (jak strojní zpracování, tak design). Výhodou je jistá otevřenost v poskytování údajů o spotřebě elektřiny a vyrobeném teple díky integrovaným měřícím prvkům.

Tepelné čerpadlo Vaillant flexo COMPACT exklusive VWF 88/4
Tepelné čerpadlo Vaillant flexo COMPACT exklusive VWF 88/4

Značka Vaillant si jde svou vlastní cestou. Vlastním vývojem a výrobou v německém Gelsenkirchenu Vám vždy zaručuje tu nejvyšší kvalitu. Nejen díky tomu jsou produkty Vaillant více než 140 let jedinečné. Nezáleží na tom, zda instalujete tepelné čerpadlo Vaillant do nového nebo staršího domu. Díky zcela novému a zároveň unikátnímu konceptu se Vaillant flexoTHERM/COMPACT exclusive přizpůsobuje Vám.

Všem oceněným společnostem a jejich výrobkům blahopřejeme!

 
 
Reklama