Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka na Aqua-thermu - jednoduché předání kontaktu

Vstup na Aquatherm je pro registrované návštěvníky zdarma. Návštěvníci navíc získají unikátní QR kód, pod kterým si firmy mohou uložit poznámky ze společného rozhovoru. Je konec hromadám vizitek, do jejichž zpracování se po veletrhu nikomu moc nechtělo? Aqua-therm Praha se koná v Letňanech 1.- 4.3.2016.

Jednou z novinek letošního veletrhu Aqua-therm Praha je unikátní QR kód, který je vygenenerován pro každého účastníka, který využije vstup zdarma na základě registrace.

Redakce: Generálka aplikace QR kódů pro zaregistrované účastníky se odehrála na veletrhu Aqua-therm Nitra - jak proběhla?

Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO s.r.o.: Děkuji za Vaši otázku, dnes už na ni umíme odpovědět s mnohem větší jistotou než před veletrhem v Nitře. Každou větší změnu v zaběhlém a obvyklém procesu provází větší či menší nervozita, zvlášť když se ta změna týká velkého počtu osob, což samozřejmě u veletrhu jakým je Aqua-Therm platí stoprocentně.


Aqua-therm Nitra 2016
Registraci před svoji návštěvou veletrhu na Slovensku využilo 70% všech návštěvníků, což považujeme za velký úspěch. Vlastní registrace v pohodlí kanceláře nebo domova je jedna věc, tou druhou bylo vymyslet rychlé odbavení u pokladen spolu s obdržením vlastní karty návštěvníka obsahující zmíněný individuální QR kód s uvedenými informacemi bez zbytečných front a zmatků. Snad i to se v Nitře povedlo na 99% a případná zaváhání se už veletrhu v Praze vyhnou.
O druhé polovině tohoto systému, tzn. načítání kontaktů z registračních karet vlastními telefony našich vystavovatelů pomocí naší aplikace pro telefony s OS Android je ještě brzy mluvit, ale po veletrhu vše opět zrekapitulujeme a budeme rádi Vaše čtenáře informovat.

Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D.: Za sebe musím říci, že systému fandím. Hromady vizitek, které se po veletrhu roztřídily podle kolegů v redakci a pak je zadávala brigádnice do systému rádi opustíme. Jednou jsme zkoušelina veletrhu terminál, který vizitky načetl a převedl do tabulky, ale vzhledem k různým formátům textů na vizitkách v tom bylo dost chyb a problematicky se k vizitkám psaly poznámky. Na aplikaci k Aqua-thermu se těším, uvidíme.


Firmy si nahrají speciální aplikaci, která jim umožní načtení QR kódu, uložení do seznamu, napsání poznámky ke kontaktu a následně export kontaktů. Návštěvníkům nedojdou vizitky a firmy budou mít kontakty rovnou v elektronické podobě.

Registrace návštěvníků
Firmy odkaz na aplikaci i postup najdou v části webu pro vystavovatele.


Ilustrační obrázek - karta návštěvníka z Aqua-thermu v Nitře s QR kódem
 
 
Reklama