Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na veletrhu Aqua-therm probíhají poslední přípravy

Některé stánky již v tichosti čekají na své návštěvníky, někde se ještě pilně pracuje. Aqua-therm Praha proběhne 1. - 4. 3. 2016 od 10 do 18 hod. DOPROVODNÝ PROGRAM probíhá po celou dobu veletrhu.

Včera proběhla i zvuková zkouška v kongresovém sále

"Doprovodný program proběhne až na výjimky v novém kongresovém sále ve vstupní hale VH2 (vstupní hala z velkého parkoviště). Tento nový sál využívá Aqua-therm poprvé a můžete se těšit na skutečně dobrou akustiku a výbornou zvukovou i obrazovou techniku," říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a pokračuje: "Těší nás, že si TZB-info i v letošním roce vybral pořadatel veletrhu jako generálního dodavatele doprovodného programu.
Pro výběr témat pro nás byla důležitá analýza zájmu čtenářů na TZB-info jak v článcích, tak v diskusích. Návštěvnost TZB-info překročila 880.000/měsíc, myslím, že to už je dobrý vzorek. Nicméně máme jen jeden velký sál a 3,5 dne. To znamená, že bohužel řada zajímavých, aktuálních a dobrých témat se nedostala na startovní čáru. Doufám, že jsme nakonec vybrali témata, která zaujmou vystavovatele i návštěvníky, zaplníme sál, proběhnou živé diskuse a každý si najde užitečné informace. Jste srdečně zváni."

Vstup na veletrh i doprovodný program je zdarma na základě registrace.

Celý DOPROVODNÝ PROGRAM


 
 
Reklama