Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab na veletrhu Aqua-Therm s širokým portfoliem vzduchotechniky

Lindab, přední světový výrobce a prodejce vzduchotechniky, se ve své expozici v hale 2 na stánku č. 211 představí jako komplexní dodavatel v tomto segmentu trhu.

Na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech začne Aqua-Therm: 21. ročník mezinárodního veletrhu klimatizace, vzduchotechnika, vytápění, chlazení, regulace a úspory energií zde potrvá do 4. března.

Lindab, přední světový výrobce a prodejce vzduchotechniky, se ve své expozici v hale 2 na stánku č. 211 představí jako komplexní dodavatel v tomto segmentu trhu. Jeho portfolio se totiž vloni významně rozšířilo o tři nové společnosti získané akvizicí. Výrobky všech těchto firem (italská MP3, francouzská Nather a slovinská IMP Klima) jsou již v nabídce českého Lindabu a zájemci se s nimi mohou na veletrhu blíže seznámit.

Stanislav Němeček, vedoucí prodeje vzduchotechniky Lindab s. r. o., k expozici Lindabu na Aqua-Thermu dodává: „Stávající sortiment vzduchotechniky Lindab, včetně kruhových potrubních systémů, kde jsme již nyní lídrem na trhu, jsme díky akvizicím nových společností nyní schopni doplnit o vzduchotechnické jednotky Lindab IMP Klima, vzduchotechnické systémy Nather, požární klapky MP3 a řadu dalších produktů. V naši expozici tak zájemci uvidí, jak jsme nyní schopni komplexně řešit vnitřní klima obytných, komerčních a průmyslových budov.

Veletrh zaujme pozornost širokého spektra odborné veřejnosti. Pro projektanty i architekty prezentujeme webový nástroj, který umožňuje snadné a rychlé vyhledání a výběr našich výrobků z oblastí vzduchotechniky a chlazení Lindab lindQST. To znamená, že projektanti, architekti i prováděcí firmy mají kdykoliv přístup k aktuálním informacím, návodům a vyobrazením jednotlivých výrobků. lindQST je unikátní on line nástroj, ve kterém můžete v záložce Comfort room designer provádět simulace vnitřního prostředí v místnostech, udržovat si přehled o postupu práce na Vašich projektech a sdílet informace s Vašimi obchodními partnery.

lindab ventilace vzduchotechnika aquatherm

Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama