Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte nástěnný plynový kotel NAOS na veletrhu Aquatherm v Praze

Společnosti VIADRUS a.s., renomovaný výrobce plynových kondenzačních kotlů NAOS, nabízí každý den jednomu šťastnému návštěvníkovi veletrhu Aquatherm 2014 odvézt si plynový kondenzační kotel NAOS zdarma. Zájemci o tento kotel mohou na stánku navíc získat zajímavou slevu.

Co mám udělat, abych mohl vyhrát kotel NAOS nebo získat alespoň slevu?

Je to úplně jednoduché. Navštivte stánek VIADRUS (hala 4, číslo stánku 436) na 20. ročníku veletrhu Aquatherm v Praze Letňanech, který se koná ve dnech 4.–7. března 2014, a zúčastněte se soutěže. Každý den bude vylosován jeden návštěvník, který získá kotel NAOS zdarma!

Smutnit nemusí ani ten, na koho se štěstí v soutěži neuspěje. Každý, kdo projeví na stánku VIADRUS zájem o plynový kotel NAOS, dostane slevový kupón na jeho pořízení.

Nástěnný plynový kondenzační kotel NAOS: jednička na trhu


NAOS není kotel ledajaký. Sbírá ocenění a hlavně superlativy spokojenosti u svých zákazníků. Plynový kotel NAOS se stal vítězem soutěže o NEJLEPŠÍ PREMIÉROVOU NOVINKU pro Infothermu 2014 a také získal na výstavě For Therm 2013 cenu GRAND PRIX za originální design.

NAOS je energeticky úsporný nástěnný kondenzační kotel na zemní plyn či propan. Boduje vysokou kvalitou, jednoduchou obsluhou, tichým chodem, normovanou účinností až 105 % a širokým rozsahem regulovatelnosti výkonu od 5 do 24 KW.

Kotle jsou dodávány ve 3 variantách: pouze pro vytápění bez možnosti ohřevu teplé vody, s průtokovým ohřevem teplé vody, nebo s přípravou na připojení externího nepřímotopného zásobníku.

Zákazníci ocení také možnost připojení ekvitermního čidla a protizámrazovou ochranu. Samozřejmostí je snadná montáž a záruční i pozáruční servis.

Podrobné informace o českém výrobci kotlů společnosti VIADRUS a.s., jejich produktové portfolio s podrobným popisem nabízených kotlů najdete na internetové adrese: www.viadrus.cz nebo na infolince 800 133 133.

Nechcete-li si nechat ujít šanci vyhrát plynový kotel NAOS, navštivte stánek VIADRUS na výstavišti v Praze Letňanech na letošním veletrhu Aquatherm.





 
 
Reklama