Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výherci z prázdninové fotosoutěže a z tipů na název Kalkulátoru cen energie TZB-info

Gratulujeme výhercům prázdninové fotosoutěže a děkujeme všem, kteří nám poslali tipy na název nového Kalkulátoru cen energie TZB-info. Výherce fotosoutěže obdrží poukaz na nákup za 3.000 Kč, všem ostatním posíláme dárek.

Prázdninová fotosoutěž

Velká prázdninová fotosoutěž s TZB-info měla letos motto "staré a nové". Téma asi nebylo jednoduché, možná proto se sešlo méně fotografií, ale byly krásné a pro zúčastněné se tak zvětšila šance na výhru.

Vítězný snímek prázdninové fotosoutěže TZB-info 2012
Vítězný snímek prázdninové fotosoutěže TZB-info 2012, Praktické skloubení současných, zejména kulturních, požadavků na využití Svatopetrského náměstí
Pro jednotlivé přihlášené snímky se hlasovalo na našich facebookových stránkách, na stránkách TZB-info a na našem stánku během veletrhu FOR ARCH 2012. nejdéle se hlasovalo na facebooku, do 30. září, kdy soutěž ukončena.

VÝHERCE FOTOSOUTĚŽE
Radek Sieber
získá dárkový poukaz na zboží dle vlastního výběru v hodnotě 3.000 Kč do internetové nákupní galerie www.mall.cz. Gratulujeme.

Odměněni dárkem budou i autoři dalších 5 snímků v pořadí:
Lukáš Korbel (snímek č.8), Lukáš Ryant (snímek č.4), Josef Beneš (snímek č.5) a Ing. Arch. Barbora Šedová (snímky č.1 a 2)



Hledání názvu pro nový Kalkulátor cen energie TZB-info

Na jaře letošného roku jsme se rozhodli připravit nástroj, který umožní v reálném čase a ve vybraném regionu porovnávat aktuální nabídky dodavatelů plynu a elektřiny.

Představení jsme naplánovali na veletrh For Arch Praha, kde se redakce účasnila výrazným stánkem. Jak se blížila polovina září, vylepšovala se funčnost i grafika, zbývalo je to "poslední" - název nového SW. Požádali jsme čtenáře TZB-info i naše přátele na facebooku o pomoc. Možná jsme nároční, možná to chce ještě čas, ale nakonec jsme zůstali věrni tradici portálu TZB-info - jasná klasika. Uvidíme, třeba kreativa přijde později. Zatím jsme spokojeni, že na kalkulator.tzb-info.cz chodí uživatelé.

Kalulátor energie TZB-ifo jsme představili na tiskové konferenci 19.9.2012 a přítomní hosté nám pomohli vylosovat 10 autorů tipů.

Děkujeme všem za pomoc a gratulujeme vylosovaným:

Stanislavu Straňakovi, Jiřímu Moravcovi, Jaroslavu Hajdů, Ladislavu Jůzovi a Michalu Novákovi, kteří své tipy poslali na TZB-info a Kateřině Jůzové, Lence Pagáčové, Lukáši Obšelovi, Ladislavu Rolečkovi, Petru Blahakovi, kteří nám pomáhali přes FB.


 
 
Reklama