Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prague Fire & Security Days 2012

4. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb, pro obory FIRE & SECURITY, IT PROTECTION, SAFE TRAFFIC a RESCUE PRAGUE se uskuteční 18. – 22. 9. 2012, PVA Expo Praha, Letňany, souběžně s 23. mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2012, v samostatné výstavní hale.

Čtvrtý ročník prestižní výběrové přehlídky nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb se uskuteční v původním podzimním termínu, stejně tak, jako všechny jeho předchozí ročníky. Ke změně z jarního na podzimní termín přistoupil organizátor FSDays 2012, společnost Mascotte s.r.o. především s ohledem na jeho vhodnost, obchodní přínos a atraktivitu pro své obchodní partnery a prezentující se společnosti.


Důležitou novinkou je souběžné konání s nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR – FOR ARCH 2012, které přináší FSDays 2012 nový rozměr a nové obchodní výzvy a příležitosti. Širší skupinu návštěvníků a potencionálních zákazníků a atraktivní umístění v rámci celého komplexu odborných veletrhů ocení nejen vystavovatelé, ale i všichni partneři FSDays 2012.

Již od svého prvního ročníku se FSDays orientuje především na obor stavebnictví, tj. architekty, projektanty, developery, investory, bytová družstva a sdružení nájemníků, zabezpečení a ochranu budov a objektů, systémy pro inteligentní budovy, historické objekty,…apod. Termínovým a prostorovým propojením s veletrhem FOR ARCH 2012 se tento koncept ještě více umocňuje.

FSDays je mediálně sledovaná akce zaměřená na netradiční prezentaci elektrických i mechanických zabezpečovacích systémů, soukromých bezpečnostních agentur, bezpečnostních složek státu, poskytovatelů služeb v oblasti ochrany zdraví, života a majetku.

NOVÉ ATRAKTIVNÍ OBORY

FSDays je úspěšná a zavedená akce přinášející každoročně řadu novinek a zajímavostí. Kromě oboru FIRE & SECURITY je přehlídka v letošním roce rozšířena o nové atraktivní obory IT PROTECTION, SAFE TRAFFIC a RESCUE PRAGUE.

Úlohou FSDays 2012 je seznámit s nejnovějšími trendy, postupy a systémy pro zabezpečení, ostrahu a ochranu budov a objektů, systémy pro inteligentní budovy, ochranu dat a informací, IT bezpečnost, možnostmi a novinkami pro zvýšení bezpečnosti v silniční, železniční, ale i letecké dopravě, systémy pro záchranáře a příslušníky IZS. Projekt je určen především pro odbornou veřejnost - stávající i potencionální, nové obchodní partnery.

FSDays svým návštěvníkům v letošním roce přináší opět jedinečné místo pro business, setkání a komunikaci s téměř 3.000 odborníků – návštěvníků FSDays 2012 a dalšími 78.000 návštěvníky partnerského stavebního veletrhu.

Pečlivě vybranou cílovou skupinu návštěvníků FSDays tvoří top management státního i privátního sektoru – energetika, průmysl, policie, armáda, doprava, zástupci měst a obcí, stavebnictví, facility management, objekty s vysokým rizikem napadení - výstavní síně, galerie, muzea, bankovní domy, historické budovy, atd.

Charakteristické představení bezpečnostních prvků, zařízení a služeb v atypických, designově jednotných, osobitých a elegantních expozicích je již standardem FSDays. Prezentace probíhají interaktivní, moderní a živou formou, prostřednictvím nejrůznějších vizuální prezentací, konferencí, seminářů a přednášek na atraktivní témata, především se zaměřením na ochranu objektů a budov a použití nejnovějších technologií k hlavnímu tématu FSDays – FIRE&SECURITY v návaznosti na souběžně konaný stavební veletrh, ale i k DOPRAVĚ a RESCUE.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se FSDays jsou průběžně uváděny na stránkách www.fsdays.cz

 
 
Reklama